Title

Zoekopdracht vernieuwen

Voorraad Citroën C4 SpaceTourer nieuw en occasions

De Citroën C4 SpaceTourer is een ideale auto voor kleine gezinnen. De MPV beschikt over een bagageruimte tot 630 liter, een flexibele achterbank die helemaal kan worden omgetoverd tot vlakke laadvloer en een handsfree achterklep. Daarnaast beschikt de auto over verschillende connectiviteitstechnologieën en rijhulpsystemen die de rit nog comfortabeler en makkelijker maken. Lees meer over de Citroën C4 SpaceTourer.

Wilt u snel rijden in uw nieuwe Citroën C4 SpaceTourer zonder rekening te moeten houden met een levertijd? Kies dan voor een kant-en-klare auto uit onze voorraad. Dit zijn gloednieuwe Citroën C4 SpaceTourer modellen die voorzien zijn van een aantal standaard opties. Of kies voor een kwalitatieve occasion die van te voren uitvoerig is gekeurd. Een occasion koopt u vaak voor een lager bedrag.

Wij nodigen u van harte uit in onze showroom om de auto's in het echt te bekijken en een proefrit te maken. En als u van te voren een afspraak maakt, weet u zeker dat de auto aanwezig is. Wij zetten de auto graag voor u klaar.

Citroen C4 Spacetourer Onyx Black kleur zwart
0 Voertuigen beschikbaar