Title

Zoekopdracht vernieuwen

Voorraad Citroën Grand C4 SpaceTourer nieuw en occasions

De Citroën C4 Grand SpaceTourer is een perfecte gezinsauto. De MPV heeft een royale bagageruimte waarin tot wel 704 liter aan bagage kan worden vervoerd. Bovendien biedt de Citroën C4 Grand SpaceTourer plaats voor maximaal 7 personen. Het glazen panoramadak zorgt voor een zee aan natuurlijk licht in de auto. Lees meer over de Citroën C4 Grand SpaceTourer.

Wilt u op korte termijn beschikking hebben over uw nieuwe Citroën C4 SpaceTourer zonder rekening te moeten houden met een levertijd? Kies dan voor een kant-en-klare auto uit onze voorraad. Dit zijn gloednieuwe Citroën C4 Grand SpaceTourer modellen die voorzien zijn van een aantal standaard opties. Of kies voor een occasion voor vaak een lager bedrag. Deze kwalitatieve occasions zijn van te voren uitgebreid gekeurd.

Wij nodigen u van harte uit in onze showroom om de auto's in het echt te bekijken en een proefrit te maken. En als u van te voren een afspraak maakt, weet u zeker dat de auto aanwezig is. Wij zetten de auto graag voor u klaar.

Citroen C4 Grand Spacetourer Onyx Black kleur zwart
3 Voertuigen beschikbaar