Title

Zoekopdracht vernieuwen

Voorraad Citroën C4 Cactus

Comfort staat centraal wanneer u rijdt in de Citroën C4 Cactus. Door de toevoeging van het veersysteem met Progressive Hydraulic Cushions™ merkt u oneffenheden in de weg in een veel mindere mate op. U heeft bijna het gevoel dat u over de weg zweeft. Daarnaast is de Citroën C4 Cactus ook de eerste auto ter wereld die voorzien is met advanced Comfort Seats®. U zit heerlijk in uw eigen auto. Lees meer over de Citroën C4 Cactus.

Wilt u snel rijden in uw nieuwe Citroën C4 Cactus zonder rekening te moeten houden met een levertijd? Kies dan voor een kant-en-klare auto uit onze voorraad. Dit zijn gloednieuwe Citroën C4 Cactus modellen die voorzien zijn van een aantal standaard opties. Of kies voor een kwalitatieve en uitgebreid gekeurde occasion voor een lager bedrag.

Op deze pagina vindt u ons aanbod. Wij nodigen u van harte uit in onze showroom om de auto's in het echt te bekijken en een proefrit te maken. En als u van te voren een afspraak maakt, weet u zeker dat de auto aanwezig is. Wij zetten de auto graag voor u klaar.

Citroen C4 Cactus Obsidian Black/ Zwart
3 Voertuigen beschikbaar