Title

Zoekopdracht vernieuwen

Voorraad Citroën C3 nieuw en occasions

De Citroën C3 is een stijlvolle, compacte auto. Met een bagageruimte van bijna 300 liter is de Citroën C3 ruimer dan de Citroën C1. Toch is het ook met de Citroën C3 fijn om te rijden in een stad en is ook deze auto makkelijker in te parkeren. De Citroën C3 kan worden voorzien van de karakteristieke Airbumps die niet alleen het stijlvolle karakter benadrukken, maar ook nog eens bescherming bieden tegen beschadigingen. Lees meer over de Citroën C3.

Wilt u snel kunnen beschikken over uw nieuwe Citroën C3 zonder rekening te moeten houden met een levertijd? Kies dan voor een kant-en-klare auto uit onze voorraad. Dit zijn gloednieuwe modellen die voorzien zijn van een aantal standaard opties. Of kies voor een kwalitatieve occasion. Deze is van te voren uitgebreid gekeurd en koopt u voor een lager bedrag. Op deze pagina vindt u ons Citroën C3 aanbod.

Wij nodigen u van harte uit in onze showroom om de auto's in het echt te bekijken en een proefrit te maken. En als u van te voren een afspraak maakt, weet u zeker dat de auto aanwezig is.

Citroën C3 Perla Black/ Zwart
17 Voertuigen beschikbaar