Title

Zoekopdracht vernieuwen

Voorraad Citroën C3 Aircross SUV nieuw en occasions

De stoere Citroën C3 Aircross SUV en praktische SUV. De auto biedt plek aan 5 personen en heeft een ruime bagageruimte tot wel 520 liter. Bovendien heeft u voldoende beenruimte. De Citroën 3 Aircross SUV heeft een hoge zitpositie, waardoor u goed zicht heeft op de weg. Daarbij biedt de Citroën C3 Aircross SUV u verschillende personaliseringsmogelijkheden, zoals kleuren, een panoramisch schuifdak, interieurstijlen etc. Lees meer over de Citroën C3 Aircross SUV.

Wilt u snel kunnen rijden in uw nieuwe Citroën C3 Aircross zonder rekening te moeten houden met een levertijd? Kies dan voor een kant-en-klare auto uit onze voorraad. Dit zijn gloednieuwe modellen die voorzien zijn van een aantal standaard opties. Of kies voor een kwalitatieve occasion. Deze is van te voren uitgebreid gekeurd en koopt u voor een lager bedrag.

Op deze pagina vindt u ons Citroën C3 Aircross SUV aanbod. Wij nodigen u van harte uit in onze showroom om de auto's in het echt te bekijken en een proefrit te maken. En als u van te voren een afspraak maakt, weet u zeker dat de auto aanwezig is.

Citroën C3 Aircross Perla Nera Black/ Zwart
22 Voertuigen beschikbaar