Vervangend vervoer

Is uw Citroën en DS toe aan een APK-keuring, onderhoud of is er een reparatie noodzakelijk? Onze Citroën en DS-experts staan voor u klaar om uw auto weer snel in een optimale conditie te brengen, waardoor u weer kunt genieten van het rijden in uw auto.

Wij begrijpen dat het vervelend is dat u, gedurende de tijd dat uw Citroën of DS is de werkplaats staat, niet kunt beschikken over uw auto. Dat terwijl u toch afspraken in uw agenda heeft staan. Daarom biedt Emerpark u vervangend vervoer aan.

Reserveer nu uw vervangend vervoer

Via onze online werkplaatsplanner kunt u eenvoudig en snel een afspraak maken voor onderhoud, APK, schadeherstel, reparatie of een periodieke check van uw auto. U ziet direct wanneer u de auto kunt brengen. Bovendien kunt u direct uw vervangend vervoer reserveren.

Vervangende auto

De Emerpark vestigingen in Amersfoort en Hilversum stellen een aantal Citroën- of DS-modellen beschikbaar als vervangend vervoer.

Download nu de prijslijst voor vervangend vervoer (huurauto) van Citroen. 

 

Gratis fiets

Woont u in (de omgeving van) Amersfoort of (de omgeving van) Hilversum? Leen dan gratis een fiets. Dat is ook nog eens goed voor het milieu.

 

Haal- en brengservice

Woont u in de straal van maximaal 20 km rondom onze vestigingen in Amersfoort of Hilversum? Dan kunt u ook voor de haal- en brengservice van Emerpark kiezen. Wij brengen u om 8.30 uur weg en halen u om 16.00 uur weer op. Deze service bieden wij tot 10 km gratis aan.

0-10 km: Gratis

10-20 km:  €15,- incl. BTW

Boven de 20 km kunt u het beste kiezen voor vervangend vervoer middels een huurauto.

Gratis leenfiets bij Emerpark Hilversum en Amersfoort

Heeft u vragen over vervangend vervoer?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

2019-06-21T14:24:14+00:00