Onderhoud

Rijdt u een Citroën of DS of ander merk? Dan is uw auto bij Emerpark in vertrouwde handen. Als officieel dealer van Citroën en DS zijn wij specialist in onderhoud en reparatie aan uw auto. Of het nu gaat om voorgeschreven onderhoud, reparaties, garantie werkzaamheden een bandenwissel of airco-onderhoud. Bij Emerpark kiest u voor zekerheid en kwaliteit waardoor u zorgeloos kunt genieten van uw auto.

Naast onderhoud en reparatie bieden wij u extra services aan. Die maken het rijden voor u zo comfortabel mogelijk. Zo kunt u bij ons terecht wanneer u:

  • uw winterbanden wilt omwisselen voor zomerbanden (of vice versa),
  • professioneel onderhoud aan uw airco laten verrichten,
  • of uw ruitenwissers laten vervangen.

Voor kleine onderhoudswerkzaamheden kunt u vaak zonder afspraak terecht en is uw Citroën of DS klaar terwijl u comfortabel wacht in onze showroom. Maak eenvoudig een afspraak via de online werkplaatsplanner, of bel met: 033- 820 02 80 (Amersfoort) of 035-625 01 70 (Hilversum).

 

Claire check

Wij geven u graag een compleet en transparant beeld. Daarom werkt Emerpark met de Claire Check. De monteurs en autotechnici maken foto’s van de onderdelen die vervangen moeten worden of waarvan geadviseerd wordt om ze te vervangen. Deze foto’s worden toegevoegd aan een rapport die naar uw e-mailadres gestuurd wordt. Aan de hand van dit rapport wordt met u besproken wat wel en wat niet vervangen of gerepareerd wordt. Op deze manier heeft u een volledig overzicht en heeft u de controle over uw kosten. De Claire check is helemaal gratis.

Plan nu uw onderhoud via onze werkplaatsplanner

Plan nu eenvoudig en snel uw onderhoud via onze werkplaatsplanner. U weet meteen wanneer uw auto bij ons terecht kan.

Onderhoudsbeurt van Citroën

Alle Citroën modellen die voor een onderhoudsbeurt komen, krijgen een basis onderhoudsbeurt. Dat houdt in dat de auto een complete inspectie ondergaat, de motorolie wordt ververst en het oliefilter wordt vervangen.

Voor een basisbeurt werkt Emerpark met vaste tarieven. Zo weet u van te voren precies wat de kosten zijn. Voordat de monteurs en autotechnici van Emerpark aan de slag gaan met de onderhoudsbeurt ontvangt u een prijsopgave.

Afhankelijk van het aantal kilometers dat uw Citroën heeft gereden of de leeftijd van de auto, kunnen aanvullende werkzaamheden noodzakelijk zijn. Wij vragen u altijd om toestemming voordat we starten met aanvullende werkzaamheden.

Heeft u vervangend vervoer nodig? Bekijk onze mogelijkheden voor vervangend vervoer. 

 

Kosten voor een basis onderhoudsbeurt voor uw Citroën

Basisonderhoudsbeurt C1                                        € 175*

Basisonderhoudsbeurt C3                                       € 235*

Basisonderhoudsbeurt overige modellen             € 265*

* Genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

 

Is uw Citroën ouder dan 5 jaar?

Bij een Citroën die ouder is dan 5 jaar kunt u kiezen voor een standaard basis onderhoudsbeurt, waarbij originele Citroën onderdelen worden gebruikt. Of u kunt kiezen voor een basisbeurt waarbij Economy onderdelen worden gebruikt. Dit zijn goedkopere onderdelen en toch zeer kwalitatieve onderdelen.

Basisbeurt Economy C1, C2, C3, Saxo                                      € 155*

Basisbeurt Economy C4, Berlingo, Xsara, Xantia                  € 175*

Basisbeurt Economy C5, C6, C8, CX, etc.                                € 195*

* Genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

 

Of u kiest voor een basisbeurt met originele Citroën onderdelen of de Economy onderdelen hangt af van uw budget, uw rijstijl en het aantal kilometers dat uw auto heeft gereden. Onze deskundige serviceadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Onderhoudsbeurt van DS

Ook bij de onderhoudsbeurt is het vakmanschap, waar DS voor staat, goed merkbaar. De deskundige DS autotechnici van Emerpark controleren uw auto op alle noodzakelijke punten nauwkeurig.

Vooraf ontvangt u van onze serviceadviseur een speciaal voor u op maat gemaakte prijsopgave. Indien er aanvullende reparaties noodzakelijk zijn, nemen wij direct contact met u op. Onze serviceadviseur neemt alle opties met u door en adviseert u bij het maken van uw keuze.

Tijdens de onderhoudsbeurt of aanvullende reparaties gebruiken wij altijd betrouwbare en duurzame onderdelen. Hierdoor kunt u nog lang van het rijden in uw DS genieten.