De nieuwe Citroën C4 Cactus is een uiterst comfortabele hatchback

 

 

 

 

 

 

Emerpark Citroën presenteert de Nieuwe Citroën C4 Cactus, de nieuwe compacte hatchback van Citroën. De vernieuwde C4 Cactus is met de nieuwste motoren en technologieën een sterke aanbieding in zijn segment en onderscheidt zich bovendien door zijn unieke comfort en eigenwijze karakter.

De nieuwe C4 Cactus is met zijn Progressive Hydraulic Cushions (PHC) en Advanced Comfort Seats een uiterst comfortabele hatchback. Hij is vanaf nu bij Emerpark Citroën in Hilversum en Amersfoort leverbaar.

Design

De originele Nieuwe Citroën C4 Cactus is lekker verfrissend en valt direct op tussen zijn concurrenten. Hij is direct herkenbaar aan zijn vloeiende en pure design met typische Citroën-stijlkenmerken: zoals de subtiele Airbumps® aan de onderzijde van de portieren, de doorlopende lijn van de zijruiten, het zwevende dak, de voorzijde met de over twee niveaus verdeelde lichtsignatuur en de brede LED 3D-achterlichten.

Nieuwe-Cactus met uitgebreide personalisatiemogelijkheden

De Nieuwe C4 Cactus biedt keuze uit 31 kleurcombinaties voor de buitenzijde. Voor het interieur is er keuze uit vier Color Packs* waarmee u de sierlijsten van de mistlampen vóór en de Airbumps® aan de zijkant een persoonlijk tintje kunt geven:

  • Glossy Black,
  • Anodised White,
  • nodised Deep Red
  • Silver Chrome.

Deze Color Packs maken samen met de 9 kleuren voor de carosserie 31 verschillende kleurcombinaties voor het exterieur mogelijk.

Omdat comfort in het DNA van Citroën zit, blijft ons merk vernieuwen op dit gebied. Het veersysteem van de Nieuwe Citroën C4 Cactus is uniek  en biedt een optimaal rijcomfort. Zowel kleine als grotere oneffenheden in het wegdek worden door dit innovatieve systeem moeiteloos gladgestreken. U krijgt het gevoel te zweven over de weg, terwijl de wegligging en de stabiliteit van de carrosserie onder alle omstandigheden perfect onder controle blijven.

Moderne techniek

De Nieuwe Citroën C4 Cactus biedt volop dynamiek en rijplezier dankzij het lichte en efficiënte platform en de motoren van de nieuwste generatie. De tot Engine of the Year verkozen PureTech-turbo benzinemotoren en de BlueHDi-dieselmotoren voldoen aan de Euro 6-normen die met name zijn bedoeld om de NOx-uitstoot te verminderen.

De automatische 6-traps transmissie EAT6, die wordt geleverd in combinatie met de PureTech 110 S&S-motor, staat garant voor snel en soepel schakelen en een ongekend gebruikscomfort. De Nieuwe Citroën C4 Cactus is ook leverbaar met de PureTech 130 S&S-motor in combinatie met een handgeschakelde 6-versnellingsbak.

Private lease bij Emerpark

Zonder investeren zorgeloos genieten. Wil je ook onbezorgd rijden in een nieuwe C1, C3, C3 Aircross, C4, C4 Picasso, Grand C4 Picasso of C4 Cactus voor een vast en voordelig maandbedrag? Kies dan voor Citroën Private Lease bij Emerpark. Heldere afspraken, zonder aanbetaling en geen verrassingen achteraf. Gewoon bij de Citroën Emerpark!

2018-06-28T08:44:24+00:00