De Citroën Grand C4 SpaceTourer is een uiterst ruime en gebruiksvriendelijke auto

De Citroën Grand C4 SpaceTourer bij Emerpark Amersfoort en Hilversum onderscheidt zich direct door zijn dynamische en moderne design. Hij heeft een unieke carrosserievorm met dynamische en vloeiende lijnen, een gedurfd uiterlijk en een chique uitstraling. Het geslaagde uiterlijk wordt verder verfraaid door de glanzend zwarte chevrons met een verchroomde rand op de achterklep, de dynamische en krachtige voorzijde en de dakbogen in de kleur Silver.

 

De Grand C4 SpaceTourer biedt een ruime keuze aan carrosseriekleuren. De zee van licht, de gebruiksvriendelijkheid en het ruimtegevoel geven het interieur van de Grand C4 SpaceTourer de sfeer van een loft. De MPV is, afhankelijk van de uitvoering, leverbaar met het Pack Lounge met voorstoelen met massagefunctie en een voorpassagiersstoel met uitklapbare onderbeensteun zodat de voorpassagier onderweg zijn benen kan strekken.

Daarnaast zijn de voorstoelen voorzien van een verstelbare Relax-hoofdsteun met 3 standen en zijsteunen die voor een optimale ondersteuning van het hoofd zorgen. Ook aan details zoals een individueel leeslampje bij de tafeltjes voor de achterpassagiers is gedacht. Het Pack Lounge is leverbaar in combinatie met de thema’s Dune Beige en Hype Grey.

Materialen met een warme ambiance

Alle inzittenden worden verwelkomd door zachte materialen die voor een warme ambiance zorgen. De Citroën Grand C4 SpaceTourer heeft een zacht bekleed dashboard en ook de met speciaal materiaal beklede portierpanelen voelen zacht en prettig aan. Daarnaast is de auto leverbaar met een ruime keuze aan hoogwaardige stoffen en lederen bekledingen.

Maximale binnenruimte

Hebt u veel ruimte nodig? Dan kunt u rekenen op het ruime en flexibele interieur van de Citroën Grand C4 SpaceTourer. Door de stoelen van de tweede zit rij neer te klappen ontstaat een volledig vlakke laadvloer. En wanneer u de voorpassagiersstoel in de tafelstand zet, kunt u lange voorwerpen (met een lengte van meer dan 2,5 m) vervoeren. En bij gezinsuitbreiding kunt u de onder de laadvloer opgeborgen stoelen opklappen. Kortom, flexibiliteit alom!

Maak bij Emerpark een proefrit

Alle unieke eigenschappen van de Citroën C4 Grand Spacetourer ervaart u het beste tijdens een proefrit. Kom daarom naar onze showroom in Amersfoort of Hilversum en ontdek zelf de vele positieve eigenschappen!

2018-07-16T13:04:43+00:00