De Citroën C1 de meest veelzijdige stadsauto

De Citroën C1 bij Emerpark Amersfoort – Hilversum

 

 

 

 

 

Compact, wendbaar, ergonomisch en comfortabel. Met z’n compacte afmetingen is de Citroën C1 de ideale city cruiser. De smalle binnenstraatjes van Amersfoort lijken geknipt voor de compacte C1 die naast wendbaar ook heerlijk overzichtelijk is. Maar vergis u niet. Ook op de buiten- en snelweg staat de C1 z’n mannetje. Een eerste kennismaking start bij Emerpark Citroën in onze showroom in Amersfoort of Hilversum!

Typisch Citroën

De Citroën C1 biedt een sterke persoonlijkheid, een optimistische stijl en vlotte, dynamische lijnen. Wat dat betreft biedt Emerpark als officiële Citroën-dealer met de C1 een auto die je mag zien als een volwaardige vertegenwoordiger van het Citroën leveringsprogramma.

Leverbaar als sportieve driedeurs of als meer praktisch ingestelde vijfdeurs, is er altijd een Citroën C1 die het beste bij u past. Bovendien is er een carrosserievariant aan het gamma toegevoegd, de met een vouwdak uitgeruste Airscape. Hierdoor krijgt u het onvervalste cabriogevoel in de C1 en wordt het rijplezier nog verder verhoogd. Hoe dan ook, de nieuwe Citroën C1 trekt de aandacht met zijn acht flitsende carrosseriekleuren en led-dagrijverlichting. De verticaal geplaatste verlichtingsunits versterken het vrolijke uiterlijk en hightech karakter van de C1.

De Citroën C1 biedt nuttige technologie

Wie bij Emerpark kennis maakt met de Citroën C1, zal snel ervaren dat de auto is uitgerust met de modernste technologie. Waar u ook rijdt, de nieuwe C1 biedt rijplezier, comfort en rust. Het veercomfort is uitstekend en het rijgedrag is onder alle omstandigheden dynamisch en veilig.

De Citroën C1 leverbaar met:

  • een achteruitrijcamera,
  • Active City Brake,
  • een functie die tot een snelheid van 30 km/h de remmen automatisch kan activeren,
  • LDWS (een systeem dat u waarschuwt wanneer de auto ongewenst de rijstrook dreigt te verlaten),
  • 6 airbags (frontairbags, zij- en hoofdairbags) en ESP (dit systeem stabiliseert bij gripverlies de koers van de auto),
  • een snelheidsbegrenzer en bandenspanningscontrolesysteem waarmee u extra ontspannen rijdt.

Met zijn doordachte afmetingen is de nieuwe C1 een van de meest veelzijdige compacte stadsauto’s met een zeer economisch verbruik vanaf 3,8 l/100 km (88 g CO2/km). Ervaar het zelf bij Emerpark in Amersfoort of Hilversum!

Ontdek de Citroën C1 technologie zelf

Vrolijk & gemak

Even vrolijk aan de buitenzijde als in het interieur. Het strakke dashboard is voorzien van aantrekkelijke kleuraccenten rondom het bedieningspaneel van het multimediasysteem, de ventilatieroosters en de versnellingspook. Het interieur ademt een vrolijke en optimistische sfeer door het gebruik van bekledingsstoffen met opvallende kleuren. Hierdoor zult u zich heel snel thuis voelen in de compacte Citroën C1.

De Citroën C1 is ontworpen om het dagelijkse leven zo gemakkelijk mogelijk te maken: de praktische bagageruimte heeft een inhoud van 196 liter en is prima bereikbaar doordat de hoedenplank bij het openen van de achterklep automatisch weg klapt. Wie meer ruimte nodig heeft, klapt simpelweg de bank neer waardoor er tot tot wel 780 liter bagageruimte beschikbaar is. De Citroën C1 bewijst daarmee hoe groots een kleine auto kan zijn.

2018-08-14T15:24:03+00:00