De Citroën C4 Spacetourer is een zeer ruime auto die u veel gemak biedt

De Citroën C4 Picasso wordt de C4 SpaceTourer. Bij de ontwikkeling van de C4 SpaceTourer heeft Citroën al zijn knowhow en creativiteit ingezet, met als resultaat een moderne en innovatieve MPV die veel te bieden heeft qua intelligente rijhulpsystemen, rijsensaties, comfort (Citroën Advanced Comfort®-programma) en efficiency. Komt u kennismaken bij Emerpark in Amersfoort en Hilversum? Ontdek het zelf!

Ruimtelijk

In het interieur van de Citroën C4 SpaceTourer merkt u direct waaraan het merk Citroën zijn comfortabele imago te danken heeft. Een uitnodiging om op reis te gaan, met familie of vrienden, dankzij het unieke rijplezier waaraan niet alleen het onberispelijke rijgedrag maar ook de rijke uitrusting ten grondslag ligt. Hebt u veel ruimte nodig? De Citroën C4 SpaceTourer kan aan al uw wensen voor wat betreft de indeling en vervoersmogelijkheden van het interieur voldoen.

Flexibel

Door de stoelen van de tweede zitrij neer te klappen ontstaat een volledig vlakke laadvloer. En wanneer u de voorpassagiersstoel in de tafelstand zet, kunt u lange voorwerpen (met een lengte van meer dan 2,5 m) vervoeren. En bij gezinsuitbreiding kunt u de onder de laadvloer opgeborgen stoelen opklappen.

Het andere sterke punt van de Citroën C4 SpaceTourer is de bagageruimte. De achterklep die de volledige achterzijde van de auto bedekt, geeft het design een krachtige en stoere uitstraling. Hij biedt royaal toegang tot een grote bagageruimte van 537 liter, die tot 630 liter kan worden uitgebreid als de stoelen van de tweede zitrij naar voren zijn geschoven.

De achterklep van de Citroën C4 SpaceTourer is niet alleen elektrisch bedienbaar, maar biedt ook een handsfreefunctie. Deze functie zorgt ervoor dat u de achterklep gemakkelijk met uw handen vol kunt openen dankzij een sensor aan de onderzijde van de achterbumper. Een voetbeweging is voldoende om de achterklep te openen of sluiten.

Eersteklas comfort

In de Citroën C4 SpaceTourer reizen alle inzittenden eersteklas. Met het Pack Lounge stapt u in een wereld waarin alles draait om uw comfort. Dit warme loft-effect komt in het bijzonder tot uiting in de voorstoelen met massagefunctie, een Relax-stoel waarop de voorpassagier zijn benen kan uitstrekken en extra steun gevende, comfortabele Relax-hoofdsteunen op de stoelen van de eerste en tweede zitrij. Kortom, comfort alom!

Private lease bij Emerpark

Zonder investeren zorgeloos genieten. Wil je ook onbezorgd rijden in een nieuwe C1, C3, C3 Aircross, C4, C4 Picasso, Grand C4 Picasso of C4 Cactus voor een vast en voordelig maandbedrag? Kies dan voor Citroën Private Lease bij Emerpark. Heldere afspraken, zonder aanbetaling en geen verrassingen achteraf. Gewoon bij Citroën Emerpark in Amersfoort en Hilversum!

2018-06-27T14:40:25+00:00