De Citroën C3 is een trendy en onderscheidende auto

Trendy, krachtig, verfrissend en onderscheidend. Stap bij Emerpark Citroën in Amersfoort of Hilversum de showroom in en ervaar dat de C3 een auto is waar u op slag verliefd op wordt! De Citroën C3 heeft een originele vormgeving die opvalt door de hoge en charismatische voorzijde en geprononceerde welvingen, die de auto een krachtig en energiek voorkomen geven. Met zijn gladde vormen, grafische signatuur en kleuren is het een verfrissend en trendy model.

Met de Citroën C3 onderscheidt u zich gegarandeerd. De Citroën C3 past perfect in deze tijd, met een trendy en optimistisch design met gekleurde accenten en grafische elementen zoals de airbumps. Zijn bijzonder expressieve en unieke vormen maken hem onmiddellijk herkenbaar.

Verrassend Citroën-design

Aan de voorzijde valt de C3 op door zijn tweelaags lichtsignatuur die de karakteristieke neus accentueert. De verchroomde uiteinden van de chevrons strekken zich uit tot de led-dagrij verlichtingsunits en de koplampen hebben een ronde vorm. Het onderste gedeelte van de bumper maakt de voorzijde optisch hoger, wat de auto een extra stoer en robuust karakter geeft.

De mistlampen kunnen worden voorzien van gekleurde sierlijsten. Dat geeft de voorzijde een extra verfrissend tintje! Het ‘zwevende’ dak is een van de meest opvallende stijlkenmerken van de C3. Dit dak, leverbaar in drie kleuren, wordt gedragen door zwarte voorruitstijlen en gebogen achterstijlen die het dynamische silhouet van de auto accentueren. Als u uw Citroën C3 een nog persoonlijker tintje wilt geven, dan biedt Emerpark dakdecoratie die de vorm van het dak fraai accentueert.

COMFORT met hoofdletters

Dit harmonieuze interieur biedt u en uw passagiers een oase van rust. Aan het comfort van de stoelen van de C3 is bijzonder veel aandacht besteed. Ze zijn breed en ruim bemeten voor een optimaal comfort, en bovendien modern vormgegeven. Deze royale stoelen bieden een uitstekende ondersteuning van de lendenen en dankzij de gekozen materialen en zachte vulling is het zitcomfort van een bijzonder hoog niveau. In deze comfortabele ambiance ervaart u het weldadige Citroën-comfort van weleer maar dan wel in een hip en hedendaags jasje.

Citroën C3 trendy onderscheiden Amersfoort HilversumFijn thuiskomen in de Citroën C3

Typisch Citroën is het sfeervolle interieur waar u zich onmiddellijk in thuis voelt. Het ‘cocon-effect’ van de C3 zorgt ervoor dat geluiden van buitenaf zo min mogelijk doordringen in het interieur. Het gevoel van comfort ervaart u bij het instappen al direct dankzij de comfortabel uitziende en zittende stoelen, het glazen panoramadak dat voor een zee van licht in het interieur zorgt en de handige opbergmogelijkheden.

Maak bij Emerpark een proefrit

Alle unieke eigenschappen van de Citroën C3 ervaart u het beste tijdens een proefrit. Kom daarom naar onze showroom in Amersfoort of Hilversum en ontdek zelf de vele positieve eigenschappen!

2018-06-28T08:27:14+00:00