De Citroën C3 Aircross is een stoere en robuuste SUV

aircross suv

 

 

De Citroën C3 Aircross onderscheidt zich van andere SUV’s door zijn krachtige, originele en frisse ontwerp. Hij ziet er stoer en robuust uit met zijn hoge motorkap. Opvallende stijlelementen zijn de verchroomde chevrons met een geïntegreerde led-lichtsignatuur. Aan boord biedt deze nieuwe generatie SUV een unieke hoge zitpositie voor de bestuurder. Bekijk deze SUV nu in onze showroom in Amersfoort of Hilversum.

U kunt de auto tot in de kleinste details personaliseren:

  • achterste zijruiten die als jaloezieën zijn gedecoreerd,
  • op elkaar afgestemde kleuraccenten van de buitenspiegelkappen,
  • de sierlijsten van de koplampen,
  • de naafdoppen,
  • dakrelingen.

Ruim en uiterst flexibel

Emerpark biedt met deze compacte SUV een rasechte Citroën. De Citroën C3 Aircross is met zijn hoge bouw en doordachte ontwerp namelijk de ruimste auto van zijn segment. Bovendien een onovertroffen zitcomfort: hij heeft 5 volwaardige zitplaatsen met bijzonder veel been- en hoofdruimte. De bagageruimte heeft een uiterst royale inhoud van 410 liter die zelfs tot 520 liter kan worden vergroot dankzij de in twee onafhankelijke delen (2/3 – 1/3) neerklap- en verschuifbare achterbank. Voor extra gebruiksmogelijkheden kan de rugleuning van de optionele voor passagiersstoel worden neergeklapt (optioneel), zodat er een laadlengte van 2,40 meter ontstaat.

Eindeloos combineren bij Emerpark

Dankzij de keuze uit 8 carrosseriekleuren, 3 dakkleuren en 4 Color Packs kunt u de Citroën C3 Aircross helemaal aan uw eigen smaak aanpassen. Er zijn in totaal maar liefst 90 combinaties mogelijk! U kunt de auto tot in de kleinste details personaliseren: achterste zijruiten die als jaloezieën zijn gedecoreerd, op elkaar afgestemde kleuraccenten van de buitenspiegelkappen, de sierlijsten van de koplampen, de naafdoppen en dakrelingen.

Dankzij de 5 zeer verschillende ambiances kunt u ook met het interieur alle kanten op. De optionele ambiances zijn Metropolitan Grey, Urban Red, Hype Mistral en Hype Colorado. Deze thema’s zijn elk op hun eigen wijze geïnspireerd op de wereld van mode en designmeubels. U kunt zo desgewenst kiezen voor klassieke tinten of juist voor scherpe contrasten.

Ook voor de wielen zijn verschillende designs mogelijk. Er is keuze uit een collectie gestileerde 16 inch wieldoppen of gepolijste 16 of 17 inch lichtmetalen velgen.

Inclusief Citroën comfort

Het ongekende comfort van de C3 Aircross ervaart u door het zitcomfort van de royale stoelen, het unieke Citroën-veercomfort onder alle rijomstandigheden, het geluidscomfort dankzij de uitstekende isolatie en de verzorgde akoestiek.

Trouw aan het DNA van het merk en aan het Citroën Advanced Comfort-programma, biedt de nieuwe C3 AIRCROSS u dankzij de knowhow van Citroën een optimaal rijcomfort. Hiermee wordt beoogd dat elke rit zich ontpopt tot een uiterst plezierige en ontspannen aangelegenheid, waarbij u kunt genieten van een ongekende rust.

Bij Emerpark laten we u graag kennis maken met alle prettige eigenschappen van de Citroën C3 Aircross. Kom daarom naar onze showroom in Amersfoort of Hilversum en ontdek zelf de vele kwaliteiten van deze schitterende Citroën!

2018-06-28T07:32:46+00:00