De nieuwe Berlingo Multispace is een zeer ruime en praktische auto

De vrolijke en onderscheidende Berlingo is vernieuwd en nu beschikbaar bij Emerpark. De nieuwe Berlingo Multispace is als vanouds een ruime, veelzijdige en praktische MPV en biedt daarnaast vele nieuwe voordelen waarvan alle inzittenden profiteren. Maak kennis met deze praktische auto in de showroom van Emerpark in Amersfoort of Hilversum.

Volop vernieuwingen

Een nieuwe expressieve en vrolijke vormgeving maken deze auto nog expressiever en nog meer in lijn met de overige Citroën-modellen. Andere vernieuwingen zijn een 7 inch “connected” touchscreen tablet, extra veiligheid met Active City Brake, achteruitrijcamera en parkeerhulp vóór, BlueHDi-motoren met een CO2-uitstoot vanaf 109 g/km, modutop multifunctioneel dak, individuele uitneembare achterstoelen. Met zijn nieuwe grille, stoere voorbumper en nieuwe positie van de LED-dagrijverlichting ziet de nieuwe Citroën Berlingo Multispace er fris en karaktervol uit.

Een flexibel interieur

Het geoptimaliseerde ontwerp van de nieuwe Citroën Berlingo Multispace staat garant voor nog meer flexibiliteit en binnenruimte, met name dankzij de Modutop®, die door iedereen, maar zeker ook door kinderen, wordt gewaardeerd! De opbergruimte in het dak kan via de te openen achterruit worden bereikt. De glaspanelen en ventilatieroosters vergroten het comfort voor de passagiers. De Modutop® is niet alleen praktisch, maar zorgt ook voor extra licht in het interieur.

Opbergen maar

Zo veel opbergvakken in één auto? Dankzij de Modutop, met zijn opbergruimtes en glaspanelen, en de te openen achterruit is er in de Berlingo plaats voor alles wat u maar wenst! Probeer het zelf door de voorwerpen in de Berlingo te laden. Het ruime interieur biedt niet alleen volop beenruimte voor de achter passagiers, maar ook een royale bagageruimte met een inhoud van 675 liter of zelfs 3000 liter als de stoelen van de tweede zitrij zijn neergeklapt.

Maak bij Emerpark een proefrit!

Alle unieke eigenschappen van de Citroën C4 Grand Spacetourer ervaart u het beste tijdens een proefrit. Kom daarom naar onze showroom in Amersfoort of Hilversum en ontdek zelf de vele positieve eigenschappen.

Private lease bij Emerpark

Zonder investeren zorgeloos genieten. Wil je ook onbezorgd rijden in een nieuwe C1, C3, C3 Aircross, C4, C4 Picasso, Grand C4 Picasso of C4 Cactus voor een vast en voordelig maandbedrag? Kies dan voor Citroën Private Lease bij Emerpark. Heldere afspraken, zonder aanbetaling en geen verrassingen achteraf. Gewoon bij Citroën Emerpark in Amersfoort en Hilversum!

2018-06-28T07:08:29+00:00