Vervangend vervoer

Is uw Citroën toe aan een APK-keuring, onderhoud of is er een reparatie noodzakelijk? Onze Citroën experts staan voor u klaar om uw auto weer snel in een optimale conditie te brengen, waardoor u weer kunt genieten van het rijden in uw auto.

Wij begrijpen dat het vervelend is dat u, gedurende de tijd dat uw Citroën is de werkplaats staat, niet kunt beschikken over uw auto. Dat terwijl u toch afspraken in uw agenda heeft staan. Daarom biedt Emerpark u vervangend vervoer aan.

Reserveer nu het vervangend vervoer

Via onze online werkplaatsplanner kunt u eenvoudig en snel een afspraak maken voor onderhoud, APK, schadeherstel, reparatie of een periodieke check van uw auto. U ziet direct wanneer u de auto kunt brengen. Bovendien kunt u meteen het vervangend vervoer reserveren.

Reserveer nu vervangend vervoer via de online werkplaatsplanner


Vervangende auto

De Emerpark vestigingen in Amersfoort en Hilversum stellen een aantal Citroën modellen beschikbaar als vervangend vervoer.

Download nu de prijslijst voor vervangend vervoer (huurauto) van Citroen.

Gratis fiets

Woont u in (de omgeving van) Amersfoort of (de omgeving van) Hilversum? Leen dan gratis een fiets. Dat is ook nog eens goed voor het milieu.