Onderhoudsbeurt

Alle Citroën modellen die voor een onderhoudsbeurt komen, krijgen een basis onderhoudsbeurt. Dat houdt in dat de auto een complete inspectie ondergaat, de motorolie wordt ververst en het oliefilter wordt vervangen. Voor een basisbeurt werkt Emerpark met vaste tarieven. Zo weet u van te voren precies wat de kosten zijn. Voordat de monteurs en autotechnici van Emerpark aan de slag gaan met de onderhoudsbeurt ontvangt u een prijsopgave. Afhankelijk van het aantal kilometers dat uw Citroën heeft gereden of de leeftijd van de auto, kunnen aanvullende werkzaamheden noodzakelijk zijn. Wij vragen u altijd om toestemming voordat we starten met aanvullende werkzaamheden. Heeft u vervangend vervoer nodig? Bekijk onze mogelijkheden voor vervangend vervoer.


Plan nu het onderhoud voor uw auto via onze werkplaatsplanner

Plan nu eenvoudig en snel het onderhoud van uw auto via onze werkplaatsplanner. U weet meteen wanneer uw auto bij ons terecht kan.

Maak nu een afspraak via de online planner


Kosten voor een basis onderhoudsbeurt voor uw Citroën

Basisonderhoudsbeurt C1 € 179*

Basisonderhoudsbeurt C3 € 239*

Basisonderhoudsbeurt overige modellen € 269*

* Genoemde prijzen zijn inclusief BTW.


Is uw Citroën ouder dan 5 jaar?

Bij een Citroën die ouder is dan 5 jaar kunt u kiezen voor een standaard basis onderhoudsbeurt, waarbij originele Citroën onderdelen worden gebruikt. Of u kunt kiezen voor een basisbeurt waarbij Economy onderdelen worden gebruikt. Dit zijn goedkopere onderdelen en toch zeer kwalitatieve onderdelen.

Basisbeurt Economy C1, C2, C3, Saxo € 159*

Basisbeurt Economy C4, Berlingo, Xsara, Xantia € 179*

Basisbeurt Economy C5, C6, C8, CX, etc. € 199*

* Genoemde prijzen zijn inclusief BTW.


Of u kiest voor een basisbeurt met originele Citroën onderdelen of de Economy onderdelen hangt af van uw budget, uw rijstijl en het aantal kilometers dat uw auto heeft gereden. Onze deskundige serviceadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.


Digitaal diagnoserapport

Wij geven u graag een compleet en transparant beeld. Daarom werkt Emerpark met het digitaal diagnoserapport. U brengt uw auto langs. De autotechnicus maakt vervolgens foto’s van de onderdelen die vervangen moeten worden of waarvan geadviseerd wordt om ze te vervangen. Deze foto’s worden toegevoegd aan een rapport dat naar uw e-mailadres gestuurd wordt. Aan de hand van dit rapport wordt met u besproken wat wel en wat niet vervangen of gerepareerd wordt. Op deze manier heeft u volledig overzicht én controle over uw kosten. Het digitaal diagnoserapport is helemaal gratis.