Eurorepar Car Service bij Emerpark

Emerpark biedt u de meest gunstig geprijsde Eurorepar autoservice aan. Met de Eurorepar Car Service bij Emerpark kunt u lokaal én vertrouwd en voordelig uw APK uit laten voeren, uw auto laten repareren of een onderhoudsbeurt uit laten voeren. Onze monteurs zijn speciaal getraind om ook onderhoud en reparaties uit te voeren voor andere merken dan de Emerpark merken (Citroën en DS). Wilt u bij Emerpark uw APK, onderhoudsbeurt of reparatie uit laten voeren? Maak dan snel een afspraak en we helpen u graag verder op weg!

De Eurorepar Service is er ook onder meer voor: Apk, onderhoud, reparatie, airco, remmen, distributieriem, accu, uitlaat, banden en olicontrole. De Eurorepar Car Service bieden wij aan bij Emerpark Amersfoort. Stap gerust bij ons binnen of maak online een werkplaatsafspraak.

Heeft u een Fiat, Volkswagen, Seat, Skoda, Renault, Ford, Toyota, Kia, Suzuki of een ander merk? Dan bent u bij Emerpark Amersfoort aan het juiste adres!


Vestigingsgegevens

VestigingContactVestigingsgegevensMaak hier uw afspraak
Emerpark Amersfoort 033 - 820 02 80 Klik hierMaak afspraak

Maak uw afpsraak

Cashback op autobanden

Eurorepar bestaat 20 jaar en dat moeten we vieren! Vanaf 6 juni tot en met 31 oktober 2022 kunt u gebruikmaken van een cashbackactie van maar liefst 40 euro. Wanneer u vier Eurorepar Reliance zomerbanden koopt krijgt u per 2 banden 20 euro terug. Deze cashback kunt u claimen via de website www.euroreparreliance.com met uw factuur van uw Nefkens Eurorepar Car Service vestiging.  U ontvangt 20 of 40 euro (afhankelijk van het aantal aangeschafte banden) direct terug op uw rekening.


Doe de aircocheck en wees klaar voor de zomer

Profiteer t/m 31 juli 2022 van een Gratis aircocheck. Nu het zonniger wordt en de zomer op de stoep staat is een goede airco van groot belang. Ga voorbereid de zomer in en laat uw airco controleren. Profiteer snel van deze deal en plan uw werkplaatsafspraak snel in!

Maak werkplaatsafspraak

Profiteer t/m 31 mei 2022 van een Gratis aircocheck. Nu het zonniger wordt en de zomer op de stoep staat is een goede airco v

​​

Veilig op pad met de Back-2-Work check

Gaat u weer regelmatig op pad na de vakantie? Of is uw auto al een tijdje niet meer grondig gecontroleerd? Dan is het belangrijk om de vitale functies van uw auto te laten controleren. Denk hierbij aan de remmen, accu en motorolie. Alleen dan bent er zeker van dat u veilig op weg kunt.

Tijdens de check onderzoeken wij 10 belangrijke functies in uw auto op correcte werking. Zo kunt u op uw auto vertrouwen!

Maak afspraak voor de Back-2-Work check

Voorkom onnodige reparaties met de Eurorepar Basisbeurt

Niets is vervelender dan pech onderweg. Heeft uw auto lang stilgestaan? Of is het langer dan een jaar geleden dat er onderhoud gepleegd werd?

Kies dan voor de Eurorepar Basisbeurt. Wij controleren uw auto grondig op 28 belangrijke punten. Bovendien verversen wij de motorolie en het oliefilter tijdens deze onderhoudsbeurt. U bent weer ‘good to go’ en voorkomt onnodige en mogelijk dure reparaties. Voorkomen is beter dan genezen!

Maak afspraak voor de onderhoudsbeurt


Voordelen Eurorepar Servicelabel

 • Een professionele autogarage met klantgerichte service dichtbij in uw eigen buurt.
 • Alle automerken zijn welkom in onze werkplaats.
 • Aantrekkelijke en concurrerende tarieven.
 • Onze werkplaats beschikt over de modernste diagnoseapparatuur voor diagnose van alle type auto's om mogelijke storingen te identificeren.
 • Wij hebben toegang tot een uitgebreid multimerk-onderdelenassortiment voor alle automerken en verschillende modellen. Op deze kwaliteitsonderdelen zit minimaal 12 maanden garantie en worden snel geleverd.
 • Onze technici zijn goed opgeleid en worden regelmatig bijgeschoold, zodat ze de juiste kennis hebben van uw auto. Bovendien krijgen zij ondersteuning van een groot Europees netwerk van deskundigen.

Service Pas van Eurorepar & pechhulp

U kunt een speciale Eurorepar servicepas voor slechts € 49,95 aanschaffen wanneer u de auto naar onze werkplaats brengt voor onderhoud. Met deze servicepas krijgt u extra voordeel.

 • GRATIS APK bij een onderhoudsbeurt
 • 1 jaar 24/7 pechhulp service in uw eigen woonplaats, Nederland én Europa.
 • GRATIS zomercheck (op 10 vitale punten)
 • GRATIS controle van de autobanden (bandenspanning/ profiel)
 • GRATIS tussentijds bijvullen van vloeistoffen (tot 1 liter per jaar en m.u.v. de onderhoudsbeurt)
 • GRATIS wintercheckMobiliteits- en servicepas van Eurorepar


Over Eurorepar

Eurorepar is een nieuw multimerk netwerk voor het onderhoud en reparatie van auto's in Nederland. Het netwerk bestaat uit verschillende aangesloten lokale ondernemers die betrokken zijn bij de samenleving. Door de samenwerking kunnen kennis en onderdelen eenvoudig met elkaar worden gedeeld.

Service en onderhoud


​APK​


​Banden


​Remmen

Airconditioning


Accu


Zicht (lampen ruitenwissers etc.)


Uitlaat

Distributieriem


Wielophanging


Reparatie


Oliecontrole