APK voor uw Citroën

De medewerkers van Emerpark blijven ook na de aankoop van uw auto betrokken bij uw rijplezier. Zij kennen uw auto als geen ander. Bovendien is Emerpark een Erkend Citroën Reparateur. Dus voor een vakkundige APK bent u bij Emerpark aan het juiste adres.


Wat kost een APK bij Emerpark?

Uw auto wordt bij Emerpark APK-gekeurd voor slechts € 29,95. Dit is exclusief eventueel bijkomende reparaties.

Heeft u een MyCitroën Card? Dan is de APK-keuring voor uw Citroën helemaal gratis!


Plan de APK-keuring nu via onze werkplaatsplanner

Plan nu eenvoudig en snel de APK-keuring voor uw auto via onze werkplaatsplanner. U weet meteen wanneer uw auto bij ons terecht kan.

Plan hier uw afspraak


Claire check

De APK bij Emerpark wordt gecombineerd met een Claire Check. Dit is een digitaal rapport die via de e-mail naar u verstuurd wordt. De autotechnici maken foto’s van de onderdelen die vervangen moeten worden of waarvan geadviseerd wordt om ze te vervangen. Deze foto’s worden toegevoegd aan het rapport. Aan de hand van dit rapport wordt met u besproken wat wel en wat niet vervangen of gerepareerd wordt. Tevens worden de onderdelen kenbaar gemaakt waarop uw auto wordt goedgekeurd of afgekeurd. Op deze manier heeft u een volledig overzicht en heeft u de controle over uw kosten. De Claire check is helemaal gratis.


Wat is een APK?

Uw auto wordt tijdens de APK-keuring uitvoerig gecontroleerd. De medewerkers van Emerpark zijn tevens ervaren keurmeesters die precies weten wat er gecontroleerd moet worden. Zo lopen de keurmeesters uw auto helemaal na om er zeker van te zijn dat de auto voldoet aan alle wettelijke veiligheidseisen. Daarnaast wordt er bekeken of uw auto voldoet aan alle milieueisen en geen onnodige CO2-uitstoot produceert. Na afloop ontvangt u een keuringsrapport.


Waarom een APK?

De veiligheid van u en uw weggebruikers is van groot belang. Daarom is de Algemene Periodieke Keuring (de APK) in Europa een wettelijk verplichte controle van uw auto.