DS 7 Crossback E-TENSE

Action Bar Slide Out Toggle

DS 7 Crossback E-TENSE: innovatieve Hybrid

De DS 7 Crossback is nu ook leverbaar in een innovatieve 4x4 Plugin-Hybrid uitvoering. Naar aanleiding van de duur van de rit kunt u er nu zelf voor kiezen of u volledig elektrisch wilt rijden om wil combineren met benzine. Door het gebruik van de BRAKE-functie kunt u nu ook energie terugwinnen wanneer u de snelheid vermindert. Daarnaast is de DS 7 Crossback E-TENSE ook voorzien van een E-SAVE-functie die ervoor zorgt dat er nog wat energie wordt bewaard. Hierdoor kunt u ook de laatste 10 tot 20 kilometer volledig elektrisch rijden. De DS 7 Crossback E-TENSE is voorzien van dezelfde Hightech technologieën als de DS 7 Crossback. Ontdek nu meer over de DS 7 Crossback.

  • 200 of 225 PK bezinemotor gecombineerd met 2 elektromotoren van samen 100 PK
  • Elektrische motor met actieradius van 55 tot 58 km
  • Opladen binnen 1 uur en 3 kwartier (via een 11kW 16A wallbox ) of 8 uur (via een een normaal 1,8kW 8A stopcontact)
  • EAT 8 automaat
  • Vierwielaandrijving
  • 4 verschillende rijstanden: 100% elektrisch (ZEV), hybride voor lange ritten zonder tussentijds laden (HEV), gecombineerd (SPORT) en 4x4.

Maak nu een proefrit in de DS 7 Crossback E-TENSE

Bent u enthousiast geworden over de DS 7 Crossback E-TENSE en wilt u net als vele anderen een auto die duurzamer is? En wilt u zeker weten dat de auto aanwezig is in de showroom van DS Salon Emerpark Amersfoort? Maak dan nu eenvoudig en snel een afspraak voor een proefrit. En ervaar zelf hoe het is om te rijden in deze chique, ruime en duurzame SUV.

Open hier het formulier en vraag een proefrit aan

Close

Privacyverklaring

Zodra u op ‘verzenden’ klikt, gaat u tevens akkoord met onze privacyverklaring. Alleen de door u ingevoerde gegevens worden opgeslagen en verwerkt volgens deze privacyverklaring.
DS 7 CROSSBACK opladen