DS 3 Crossback E-TENSE

Action Bar Slide Out Toggle

DS 3 Crossback E-TENSE: DE 100% ELEKTRISCHE SUV

Profiteer dit jaar nog van het lage bijtellingstarief van slechts 8% en stap al vanaf € 106 bijtelling per maand in uw gloednieuwe DS 3 CROSSBACK E-TENSE.

De DS 3 Crossback is nu ook leverbaar als 100% elektrische auto. Zo rijdt u ook in de toekomst met veel rond in deze chique compacte SUV. Bovendien zijn de onderhoudskosten van een elektrische auto een stuk lager. De elektromotor is op een strategische wijze strategische geplaatst, waardoor u geen ruimte verliest. De motor zelf biedt u een soepele en geluidsloze rijervaring met een krachtig vermogen. De DS 3 Crossback E-TENSE is voorzien van dezelfde Hightech technologieën als de DS 3 Crossback en bovendien beschikt de auto over een goede geluidsisolatie, zodat u alleen de belangrijke geluiden goed hoort. Meer informatie over de elegante DS 3 crossback vindt u hier.

  • Actieradius: Meer dan 300 km (WLTP)
  • Opladen: 30 minuten om 80% te laden
  • Vermogen: 100kW/136pkExtra voordeel voor particulieren

Om prijs van elektrische auto's ook voor particulieren aantrekkelijk te maken, heeft de overheid een subsidie beschikbaar gesteld. Bij aanschaf van een nieuwe DS 3 Crossback E-tense kunt u wel 4.000 terugkrijgen. Een aantrekkelijk voordeel!

Extra voordeel voor zakelijke rijders

Als professional komt u goed voor de dag in een DS 3 Crossback E-Tense. Vanwege de luxe uitstraling en de duurzaamheid van het rijden in een elektrische auto. Zo laat u de klanten zien dat u meewerkt aan het verbeteren van het klimaat.

Bijtelling voor de zakelijke rijder: vanaf € 106 per maandMaak nu een proefrit in de DS 3 Crossback E-TENSE

Bent u nieuwsgierig geworden over hoe het is om in de volledig elektrische DS 3 Crossback E-TENSE te rijden? En wilt u zeker weten dat de auto in de showroom aanwezig is? Maak dan eenvoudig en snel een afspraak voor een proefrit. Bovendien is het bij deze auto ook mogelijk om 24 uur lang de beschikking te hebben over deze auto. Zo weet u zeker of dit de auto is die bij u past. Vraag naar de mogelijkheden voor een 24-uurs proefrit bij DS Salon Emerpark Amersfoort.

Open hier het formulier en vraag een proefrit aan

Close

Privacyverklaring

Zodra u op ‘verzenden’ klikt, gaat u tevens akkoord met onze privacyverklaring. Alleen de door u ingevoerde gegevens worden opgeslagen en verwerkt volgens deze privacyverklaring.
DS 3 Crossback E-tense opladen