DS 3 Crossback E-TENSE

Action Bar Slide Out Toggle

DS 3 Crossback E-TENSE: DE 100% ELEKTRISCHE SUV

De DS 3 Crossback is nu ook leverbaar als 100% elektrische auto. Zo rijdt u ook in de toekomst met veel rond in deze chique compacte SUV. Bovendien zijn de onderhoudskosten van een elektrische auto een stuk lager. De elektromotor is op een strategische wijze strategische geplaatst, waardoor u geen ruimte verliest. De motor zelf biedt u een soepele en geluidsloze rijervaring met een krachtig vermogen. De DS 3 Crossback E-TENSE is voorzien van dezelfde Hightech technologieën als de DS 3 Crossback en bovendien beschikt de auto over een goede geluidsisolatie, zodat u alleen de belangrijke geluiden goed hoort. Meer informatie over de elegante DS 3 crossback vindt u hier.

  • Actieradius: Meer dan 300 km (WLTP)
  • Opladen: 30 minuten om 80% te laden
  • Vermogen: 100kW/136pk

Maak nu een proefrit in de DS 3 Crossback E-TENSE

Bent u nieuwsgierig geworden over hoe het is om in de volledig elektrische DS 3 Crossback E-TENSE te rijden? En wilt u zeker weten dat de auto in de showroom aanwezig is? Maak dan eenvoudig en snel een afspraak voor een proefrit. Bovendien is het bij deze auto ook mogelijk om 24 uur lang de beschikking te hebben over deze auto. Zo weet u zeker of dit de auto is die bij u past. Vraag naar de mogelijkheden voor een 24-uurs proefrit bij DS Salon Emerpark Amersfoort.

Open hier het formulier en vraag een proefrit aan

Close

Privacyverklaring

Zodra u op ‘verzenden’ klikt, gaat u tevens akkoord met onze privacyverklaring. Alleen de door u ingevoerde gegevens worden opgeslagen en verwerkt volgens deze privacyverklaring.
DS 3 Crossback E-tense opladen