Citroën C4 Spacetourer

Action Bar Slide Out Toggle

Citroën C4 SpaceTourer: een eigentijdse MPV

De Citroën C4 SpaceTourer is een eigentijdse MPV die over veel nieuwe baanbrekende technologieën beschikt. Wanneer u bijvoorbeeld kiest om een Pack Lounge toe te voegen, heeft u echt het gevoel dat u eerste klas reist. De voorstoelen beschikken over een massagefunctie en de passagiersstoel bevat een uitklapbare onderbeensteun. Bovendien kunt u de speciale Relax hoofdsteunen in 3 verschillende standen plaatsen voor een optimaal comfort.

Uniek aan de Citroën C4 SpaceTourer is de panoramische voorruit. De grote voorruit biedt niet alleen meer licht in de auto, maar verbetert ook nog eens het zicht van de bestuurder. De C4 SpaceTourer heeft een ruime kofferbak waar tot wel 630 liter bagage in vervoerd kan worden. De stoelen zijn eenvoudig in te klappen, waardoor er een vlakke laadvloer ontstaat en u ook grotere objecten mee kunt nemen. U kunt nog makkelijker in- en uitladen door de handige elektrische achterklep die ook nog eens handsfree te bedienen is.

Bekijk en probeer de Citroën C4 SpaceTourer nu uit bij Emerpark Amersfoort of Hilversum


Bekijk nu de huidige voorraad Citroën C4 SpaceTourer modellen

Proefrit maken in de Citroën C4 SpaceTourer?

Bent u enthousiast geworden over de Citroën C4 SpaceTourer? Kom naar de showroom van Emerpark Amersfoort of Hilversum en bekijk de auto in het echt. Bovendien kunt u tijdens een proefrit echt goed ervaren hoe het is om te rijden in een Citroën C4 SpaceTourer. Maak nu een afspraak en wees er zeker van dat u de proefrit direct kunt maken. Wij zetten de auto voor u klaar.

Citroën C4 Spacetourer interieur

Personaliseringsmogelijkheden van de Citroën C4 SpaceTourer

 • 7 verschillende carrosseriekleuren
 • Mogelijkheid voor een duotoon carrosseriekleur met een zwart dak
 • 4 verschillende uitvoeringen
 • 7 verschillende lichtmetalen velgen
 • 4 ambiances voor het interieur

Verschillende carrosseriekleuren


Het interieur aanpassen aan uw smaak

Personaliseer uw Citroën C4 SpaceTourer door te kiezen uit de 4 interieur ambiances. Iedere ambiance creëert een unieke sfeer. Maak een keuze uit de standaard ambiance, de sportieve Wild Blue ambiance, de relaxte Dune Beige ambiance of de elegante Hype Grey ambiance.

Citroën C4 Spacetourer interieur standaard ambiance
Standaard ambiance
Citroën C4 Spacetourer interieur Wild Blue ambiance
Wild Blue ambiance
Citroën C4 Spacetourer interieur Dune Beige ambiance
Dune Beige ambiance
Citroën C4 Spacetourer interieur Hype Grey ambiance
Hype Grey ambiance

Bekijk de brochure

Wilt u meer weten over de Citroën C4 SpaceTourer? Bezoek gerust de showroom van Emerpark in Amersfoort en Hilversum. Onze Citroën specialisten vertellen u graag meer en bovendien kunnen zij u direct de verschillende mogelijkheden uitleggen door het te laten zien.

U kunt ook de brochure downloaden voor meer informatie over de Citroën C4 SpaceTourer


Krachtige motoren

De benzine- en dieselmotoren van de Citroën C4 SpaceTourer zorgen voor ongekend rijplezier door de hoogrendementsturbo van de nieuwste generatie en de koppeling met de EAT8 automaat. Bovendien is de CO2- uitstoot een stuk geringer bij deze motoren en het brandstofverbruik is een stuk lager.

Benzinemotoren:
PureTech 110 pk Start &Stop handgeschakeld met 6 versnellingen
PureTech 130 pk Start & Stop met automaat EAT8


Dieselmotoren:
BlueHDi 100 pk Start & Stop handgeschakeld met 5 versnellingen
BlueHDi 130 pk Start & Stop handgeschakeld of automaat EAT8

Innovaties en Rijhulptechnologieën

Navigeer zonder problemen naar uw eindbestemming met het digitale Citroën Connect Navigatiesysteem dat is gekoppeld aan een 7 inch touchscreen. U heeft altijd de beschikking over de meest actuele verkeersinformatie. Met spraakcommando's kunt u het systeem bedienen, waardoor u altijd uw ogen op de weg kunt houden. En door gebruik te maken van de Mirror-screenfunctie heeft u toegang tot multimediabestanden op uw Smartphone. Zo kunt u op een veilige manier de muziek vanaf uw Smartphone beluisteren.

De reis naar uw eindbestemming wordt nog veiliger door de 15 rijhulpsystemen die zijn toegevoegd. Denk bijvoorbeeld aan het 360°-camerasysteem, waardoor u precies weet wat zich rondom de auto afspeelt en u geen objecten over het hoofd ziet. Of het Snelheidslimiet herkennings- en snelheidsadviessysteem, waardoor u niet meer te hard rijdt. Ontdek nu alle 15 rijhulpsystemen.


15 Rijhulpsystemen*

 1. Snelheidslimiet herkennings- en snelheidsadviessysteem
 2. 360°-camerasysteem
 3. Achteruitrijcamera
 4. Grootlichtassistent
 5. Statische bochtverlichting
 6. Park Assist
 7. Elektrische parkeerrem
 8. Coffee Break Alert
 9. Driver Attention Alert System
 10. Actieve dodehoekbewaking
 11. Adaptive Cruise Control met Stopfunctie
 12. Lane keeping system
 13. Active Safety Break
 14. Collision Risk Alert
 15. Hill Start Assist

*Afhankelijk van de gekozen uitvoering