Citroën Financial Lease via Emerpark

Financier uw Citroën of Citroën bedrijfswagen met Financial Lease via Emerpark. Financial Lease is vaak interessant voor startende ondernemers, kleine ondernemers, mkb'ers en ZZP'ers. En via Emerpark profiteert u ook nog eens van een verrassend laag maandtarief, een aantrekkelijk rentepercentage en investeringsaftrek.

Wat is Financial Lease

Financial Lease is een zakelijke leasevorm waarbij u en/ of uw bedrijf eigenaar is van de auto. Het voordeel van leasen is dat u niet in een keer een investering hoeft te doen, maar u betaalt een vast bedrag per maand. Het maandbedrag bestaat uit interest en afschrijving. U koopt zogezegd een auto op afbetaling. Zo verdeelt u de aanschafkosten over een afgesproken termijn. Op deze manier houdt u financieel meer ruimte over om meerdere investeringen te doen. En u weet precies waar u aan toe bent.

  • U bent zelf economisch eigenaar van de auto
  • Uw bedrijfswagen staat op de balans, waardoor u gebruik kunt maken van fiscale voordelen
  • Vast maandbedrag, waardoor u precies weet waar u aan toe bent
  • De leaseauto wordt exclusief btw geleased
  • U bent zelf verantwoordelijk voor alle auto-gerelateerde zaken als wegenbelasting, onderhoud, verzekering, brandstofkosten etc.
  • Het bekende gezicht van Emerpark blijft uw aanspreekpunt

Heeft u interesse in Financial Lease?

Maak nu vrijblijvend een afspraak met de Financial Lease specialist van Emerpark en ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf. U neemt samen met de specialist uw wensen door en u ontvangt een aantrekkelijk voorstel aan de hand van deze wensen en uw mogelijkheden. Vul onderstaand formulier in en onze specialist neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Privacyverklaring

Zodra u op ‘verzenden’ klikt, gaat u tevens akkoord met onze privacyverklaring. Alleen de door u ingevoerde gegevens worden opgeslagen en verwerkt volgens deze privacyverklaring.