DE SUV IN E-COMFORT KLASSE. BESTEL UW AUTO VANDAAG!
Vanaf € 41.740,- leverbaar bij Emerpark

 

 

 

Citroën C5 Aircross SUV Hybrid is Citroëns eerste plug-in hybride auto. Met dit model start het Low Emission Vehicle-offensief van Citroën met het doel om in 2025 een 100% geëlektrificeerde range te hebben. Citroën C5 Aircross SUV Hybrid combineert alle voordelen die 100% elektrisch rijden biedt tijdens de dagelijkse kortere ritten met de veelzijdigheid en de actieradius van een auto met verbrandingsmotor zodat ook lange afstanden probleemloos kunnen worden afgelegd.

Wilt u graag meer informatie over elektrisch rijden, ons nieuwe hybride model en bijbehorende acties? Schrijf u dan in via de houd mij op de hoogte button. Liever alvast uw nieuwe Citroën C5 Aircross SUV Hybrid configureren? Klik dan op stel samen.

MAKKELIJK OPLAADBAAR

Via een conventioneel stopcontact kan de tractiebatterij in één nacht worden opgeladen (7 uur via een standaard stopcontact van 8 A/230 V). Via een wallbox van 32 A kan de tractiebatterij in minder dan 2 uur worden opgeladen. Het opladen kan worden geprogrammeerd en tot een later tijdstip worden uitgesteld om te kunnen profiteren van het daltarief (indien van toepassing). Dit programmeren kunt u doen via het touchscreen van de auto of via de My Citroën-app op uw smartphone.

MOTOREN: MILIEUVERANTWOORDE MOTOREN GECOMBINEERD MET DE NIEUWE Ë-EAT8-TRANSMISSIE

C5 Aircross SUV Hybride. De ë-EAT8-transmissie heeft een geoptimaliseerd schakelprogramma voor nog soepeler en prettiger rijden. Bovendien is een “Brake”-modus toegevoegd waarmee de motor zichzelf oplaadt wanneer u uw voet van de rem afhaalt.

DESIGN: ESTHETIEK DIE NADRUK LEGT OP DE HYBRIDE FUCNTIONALITEITEN

Citroën C5 Aircross Hybrid behoudt zijn krachtige, robuuste en energieke persoonlijkheid; een echte SUV met een assertief karakter. De auto kan worden voorzien van blauwe kleuraccenten (sierlijsten in de voorbumper en de Airbumps®). Daarnaast verwijst het Hybrid-embleem links op de achterklep naar de nieuwe aandrijflijn. Op de voorschermen zijn tevens de gestileerde “H”-logo’s aangebracht.

Het ruime en geraffineerd interieur van C5 Aircross SUV Hybrid is tevens uitgerust met intuïtieve interfaces zoals:

  • een 12.3-inch digitaal instrumentenpaneel dat specifieke hybride informatie weergeeft zoals: vermogensmeter, actieradius indicator voor het elektrische en brandstof verbruik, oplaadtijd, laadtoestand van de tractiebatterij en verschillende rijd modi.
  • een 8-inch touchscreen voor toegang tot rijd informatie zoals; een overzicht van de energiestromen en brandstof verbruiksstatistieken. – een keuzeschakelaar op de middenconsole zodat de bestuurder zijn rijmodus kan selecteren: ELEKTRISCH, HYBRID, SPORT.
  • een zelfdimmende binnenspiegel met een frameloos design dat een van buitenaf zichtbaar blauwe led laat branden om aan te geven dat de auto volledig elektrisch rijdt. Dit om de toegang tot milieuzones van steden te vergemakkelijken.

Ë-COMFORT: NU NOG COMFORTABELER IN DE 100% ELEKTRISCHE MODUS

Citroën C5 Aircross SUV Hybrid verrijkt het Citroën Advanced Comfort® programma met de sterke punten van een elektrische motor, namelijk ; geruisloos rijden, een naadloze schokvrije aandrijving en onmiddelijke prestaties. Citroën C5 Aircross SUV Hybrid is natuurlijk ook voorzien van de vering met Progressive Hydraulic Cushions® die zowel kleine als grotere oneffenheden in het wegdek moeiteloos gladstrijkt zodat u het gevoel krijgt over de weg te zweven, terwijl carrosseriebewegingen perfect onder controle blijven en de auto een dynamisch rijkarakter behoudt. De multilink-achtertrein is specifiek voor Citroën C5 Aircross SUV Hybrid en staat borg voor een rotsvaste wegligging, ongeacht de omstandigheden.

C5 Aircross SUV Hybrid: Advanced Comfort Seats

De stoelen van Citroën C5 Aircross SUV Hybrid kenmerkten zich door hun brede zitting en rugleuning. Door schuimmateriaal met hoge dichtheid in de kern te combineren met 15 mm dik getextureerd schuimmateriaal aan het oppervlak, garanderen ze zacht comfort en uitstekende steun. Ze zijn bovendien niet alleen leverbaar met verwarming maar ook met een multipoint-massagesysteem.

De meest flexibele SUV van het segment

C5 Aircross SUV Hybrid behoudt haar kracht in termen van flexibiliteit. Met drie individuele stoelen achterin, 150mm verschuifbaar, verstelbaar naar 5 posities en weg te klappen zodat u een compleet vlakke laadvloer heeft in de achterbak. Daarnaast beschikt de auto over 33L opbergruimte in het interieur en 460-600L bagageruimte!

ALTIJD VERBONDEN

Nieuwe C5 Aircross SUV Hybrid is uitgerust met intuïtieve connnectiviteitstechnologieën. Apple Carplay en Android Auto zijn beschikbaar om u een zo’n aangenaam en relaxt mogelijke rit te bezorgen. Het Connect Nav-systeem is in aanvulling op alle voordelen van een met internet verbonden navigatiesysteem (weergave van de verkeersdrukte in real time, gevarenzones) aangepast naar de hybride technologie en geeft alle laadpalen weer in de omgeving . Bovendien geeft het de actieradius van uw auto aan wanneer u in de elektrische modus rijdt.

Toegewijde, innovatieve services

Met de MyCitroën-app kunt u: uw auto op afstand vergrendelen/ontgrendelen,  het opladen en de voorverwarming/-koeling programmeren, de laadtoestand van de tractiebatterij, de resterende actieradius, de kilometerstand en  lokatie van de auto bekijken. Uw smartphone wordt zo een echte personal assistant!

ONTDEK DE CITROËN C5 AIRCROSS SUV HYBRIDE