Emerpark Citroën ë-Jumper

De nieuwe, elektrische Citroen Ë-JUMPER bedrijfsauto

Op zoek naar een duurzame, toekomstbestendige bedrijfswagen? Met de nieuwe Citroën ë-Jumper kunt u zeker een hele tijd vooruit!

Door de 100% elektrische aandrijving is deze bestelbus vrij van CO2-uitstoot. Hiermee heeft u dus onbeperkt toegang tot milieuzones (lage emissiezones). De komende jaren voeren veel steden nieuwe milieuzones in (met inrijverbod voor bepaalde voertuigen). Met de ë-Jumper kunt u echter overal komen en bent u dus goed voorbereid op de toekomst.

De ë-Jumper biedt dezelfde voordelen als de andere gerenommeerde Citroën-bedrijfswagens. Het model combineert het moderne design met dynamische front en verscheidene lengtes, hoogtes en interieurmogelijkheden. U kiest daarmee een bedrijfswagen die perfect past bij uw onderneming.

Dit nieuwe model heeft een imposante actieradius tot wel 224 kilometer en is voor 80% op te laden binnen 1 uur. Dit alles zonder in te boeten op het ruime volume en laadvermogen.

We kunnen u heel veel vertellen over de nieuwe Citroën ë-Jumper. Beter is het om dit model zelf achter het stuur te ervaren. We zetten 'm graag klaar voor uw proefrit. Reserveer 'm nu!

Reserveer proefrit


Specificaties van de Citroën ë-Jumper

 • 2 versies (batterijpakket 37 kWh of 70 kWh)
 • Met een actieradius tot wel 224 km (WLTP)
 • Soepel, stil en schokvrij rijden
 • Motorvermogen van 120 pk
 • Krachtige acceleratie door direct beschikbare koppel van 350 Nm
 • 8 carrosserievarianten, waaronder de gesloten bestelwagen met een laadvolume tot wel 17 m3
 • 4 lengtematen
 • 3 hoogtematen
 • 3 maten wielbasis ( 3 m, 3.45 m, 4.04 m)

Emerpark Citroën ë-Jumper
 • Ruime laadvloer van 1.42 breed
 • Laadvermogen tot zeker 1.890 kg
 • Achterdeuren standaard te openen in een hoek van 96° of 180°
 • Scheidingswand tussen bestuurdersgedeelte en lading voor optimale geluidsisolatie
 • Voor uw veiligheid: Active Safety Brake, Lane Departure Warning System en dodehoek bewaking
 • Voor uw comfort: Speed Limit Recognition, grootlichtassistent, Hill Descent Control, Intelligent Traction Control, cruise control en snelheidsbegrenzer
 • Voor parkeergemak: parkeerhulp achter, parkeercamera en Rear Traffic Alert
Emerpark Citroën ë-Jumper

Specificaties en aanschafprijs

Dit aantrekkelijke nieuwe model is leverbaar in een groot aantal varianten.

Informeer naar de mogelijkheden voor financial of operational lease. De Citroën e-Jumper is te bestellen vanaf 57.990 ex. btw.


Specificaties & prijzen bekijken

Over de elektromotor van de Citroën ë-Jumper

De Citroën ë-Jumper met elektromotor is leverbaar met een 37 kWh accu en een vermogen van 120 pk. Ook is dit nieuwe model beschikbaar met 70 kWh batterij en een motorvermogen van eveneens 120 pk.

Deze bedrijfswagen met elektrische aandrijving beschikt over een automaat (traploze transmissie). U rijdt soepel, prettig, zonder hinderlijke trillingen en krachtig. Doordat maximaal koppel meteen beschikbaar is bij het wegrijden kunt u sterk optrekken.

De elektrische motor functioneert zeer efficiënt, waardoor het rijbereik telkens geoptimaliseerd wordt. Door het systeem dat zorgt voor energieterugwinning (bij bijvoorbeeld remmen of vertragen) wordt de accu ook een beetje opgeladen tijdens uw rit.

De maximumsnelheid wordt geregeld voor een lading van 3.5 ton op 110 km/uur. Bij een lading van 4 ton wordt de maximumsnelheid ingesteld op 90 km/uur.

Total cost of ownerschip (TCO)

De Citroën ë-Jumper staat voor relatief lage bedrijfskosten (TCO). Dit nieuwe model heeft een hoge (rest)waarde doordat dit voertuig toekomstbestendig is. Met deze 100% elektrische bedrijfswagen blijft u ook toegang houden tot de milieuzones in binnensteden die op grote schaal worden ingevoerd.

Verder profiteert u van zeer lage onderhoudskosten. Dit elektrische voertuig heeft relatief weinig slijtagegevoelige onderdelen, waardoor de kosten voor onderhoud laag blijven.

Ook betaalt u t/m het jaar 2024 geen wegenbelasting. Daarnaast zijn de kosten van elektriciteit veel lager dan conventionele brandstof.

Subsidieregeling emissieloze bedrijfsauto's (SEBA)

Vanaf 15 maart 2021 kunt u tot wel € 5000,- subsidie aanvragen bij de aanschaf van een uitstootvrije bestelbus. Dit voordeel geldt ook bij financial lease.

Verder kunt u bij aanschaf profiteren van diversie milieusubsidies, zoals Milieu-investeringsaftrek (MIA), Kleinschaligheidsaftrek (KIA) of de investeringskorting BIK.

Emerpark Citroën ë-Jumper
Emerpark Citroën ë-Jumper
Emerpark Citroën ë-Jumper
Emerpark Citroën ë-Jumper

Over de Citroën Jumper

Citroën heeft bijna een eeuw ervaring in bedrijfswagens. Dankzij de jarenlange expertise zijn we in staat elk bedrijf een perfect passende oplossing te bieden.

Het design van de geliefde Citroën Jumper staat voor ongekende gebruikersopties en optimaal comfort. Door de dynamische look & feel met opvallende koplampen komt u stijlvol voor de dag. De constructie van dit model biedt de meest gunstige verhouding tussen afmetingen en laadvolume.

Lees meer over de Citroën Jumper