Future-proof laadoplossing elektrische en hybride Citroën en DS bij Emerpark

Future-proof laadoplossing van Emerpark

Denkt u erover om een elektrische of een hybride Citroën aan te schaffen? Vergeet ook de laadpaal niet. Een elektrische of hybride auto moet namelijk geregeld opgeladen worden. En hoe makkelijk is het als de bestelling van een laadpaal al direct bij de aanschaf van uw nieuwe auto kan? Bij Emerpark kan dit! Wij bieden nu een future-proof laadoplossing aan. Uw laadpaal is volledig geïnstalleerd wanneer uw nieuwe auto wordt afgeleverd.

Met een eigen laadpaal bij u thuis hoeft u niet op zoek te gaan naar een laadpaal in de buurt en bent u er altijd van verzekerd dat uw auto de volgende dag weer helemaal opgeladen is.

Wat is de future-proof laadoplossing van Emerpark?

De future-proof laadoplossing van Emerpark is een compleet pakket, waarmee u de elektrische Citroën eenvoudig en snel thuis kunt opladen. Dit pakket is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Emerpark en Eneco eMobility en is al verkrijgbaar vanaf €1.599 inclusief btw. Voor dit bedrag hebt u een basis laadpaal. Voor €1.899 hebt u een premium laadpaal. U dient wel te beschikken over een eigen oprit of grond voor een laadpaal.

Het pakket bestaat uit:

 • Een compacte 11 kW Alfen Eve Single Wallbox, wandmontage, met een vaste laadkabel (montage op een paal is een optie)
 • Professionele installatie door een monteur van Eneco eMobility inclusief de benodigde materialen en, indien nodig, 1 meter graafwerk (meer graafwerk is een optie)
 • 5 jaar hosting inclusief automatische verrekening van stroomkosten met werkgever of leasemaatschappij
 • Emerpark laadpas waarmee u de auto op 200.000 punten in Europa kunt opladen

Bent u geïnteresseerd in de future-proof laadoplossing van Emerpark en wilt u meer informatie? Vraag dit dan nu aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ja, ik wil meer informatie over de laadoplossing

Alfen Eve Single Wallbox van Eneco laadoplossing van Emerpark

Waarom kiezen voor de future-proof laadoplossing van Emerpark?

Wij hebben voor u gezocht naar een laadpaal die past bij de kwaliteit die u van ons gewend bent. Een laadpaal met een betere prijs-kwaliteitsverhouding. Wij zochten naar een laadpaal die geschikt is voor gebruik op dit moment en in de toekomst. Bovendien ontzorgen wij u graag bij de aanschaf van een auto. We weten dat er veel bij komt kijken. Hoe makkelijk is het voor u om alles in één keer te bestellen.

Voordelen van de laadoplossing van Emerpark

 • Een van de meest geavanceerde, kwalitatieve laadpalen van de gerenommeerde Nederlandse fabrikant Alfen die ook nog eens toekomstbestendig is. Nieuwere auto's zullen in de toekomst een snellere laadoplossing nodig hebben.
 • Zeer hoog laadvermogen van 11 kW
 • U gebruikt een slimme paal. Dit houdt in dat u altijd inzicht heeft in het verbruik en de kosten en deze worden, indien noodzakelijk, automatisch afgerekend met een werkgever of leasemaatschappij.
 • U profiteert van een concurrerend laadtarief.
 • U profiteert van de jarenlange ervaring en deskundigheid van Eneco eMobility.
 • 100% duurzame stroom met Eneco HollandseWind® groene stroom.
 • Inclusief een 5 meter lange vaste laadkabel, zodat u niet steeds de kabel uit uw auto hoeft te halen.

Laadpas en handige portal

Om de Citroën te kunnen opladen, is een laadpas nodig. Met deze pas wordt u geïdentificeerd en kunnen de kosten in rekening worden gebracht. De laadpas is bij het pakket inbegrepen en kan gebruikt worden bij alle laadpunten in Nederland. Dus zowel de laadpunten van Eneco eMobility als die van andere providers.

Het laden start door de auto met het laadpunt te verbinden met behulp van de stekker. Vervolgens houdt u de kaart voor de kaartlezer om het laden te starten. Wilt u stoppen met laden? Houd dan de kaart weer voor de lezer en haal de stekker uit het laadpunt en de auto.

In de handige online portal kunt u altijd en overal zien wat uw verbruik is. Iedere keer wanneer u laadt, betaalt u met uw laadpas een vast bedrag per kW. U wilt natuurlijk niet betalen met uw laadpas en ook nog eens de stroomkosten betalen. Dit zijn dubbele kosten. Daarom verrekent Eneco eMobility de stroomkosten.

Het installeren van het laadpunt

Vanwege de jarenlange expertise, de superieure reputatie en de kwaliteit, hebben wij gekozen voor een samenwerking met Eneco eMobility. Voor u houdt dit in dat wij de bestelling van de laadpaal helemaal voor u regelen. Samen zorgen we ervoor dat het laadpunt geïnstalleerd is voor de auto wordt afgeleverd.

Communicatie over de installatie van de paal gaat via Eneco eMobility. Een medewerker van Eneco eMobility neemt contact met u op om de huidige situatie en het installatieproces met u te bespreken.

Met behulp van een kabel wordt het laadpunt verbonden met uw meterkast. Het kan zijn dat er graafwerk noodzakelijk is. Het laadpunt wordt aan de muur bevestigd. Na de installatie en grondige controle, legt de installateur de werking van de laadpaal uit. Zodra uw elektrische Citroën wordt geleverd, bent u klaar om te laden.Veelgestelde vragen

Hier vindt u antwoorden op enkele veelgestelde vragen over de future-proof laadoplossing van Emerpark.

Kan de laadpaal aangesloten worden op mijn meterkast?

Close

Ja, in principe kan deze laadpaal aangesloten worden op de meterkast. Voorafgaand aan de installatie neemt Eneco eMobility contact met u op om de huidige situatie te bespreken. De monteur wil bijvoorbeeld van te voren weten wat voor soort meterkast u heeft.

Het kan zijn dat de monteur load balancing aanraadt, vooral bij oudere huizen/ meterkasten. Load balancing verzorgt de verdeling van de elektriciteit op het moment dat er verschillende apparaten binnen de groep aan staan. En het voorkomt overbelasting van het stroomnet van het huis. Dit is een optie en er wordt een meerprijs tussen de € 100 en € 200 voor berekend.

Een andere mogelijkheid is het verzwaren van de meterkast. Dit zorgt ervoor dat de meterkast meer stroom kan leveren. Hierover kan de monteur van Eneco eMobility u meer vertellen.


Ik wil toch geen bevestiging aan de wand. Is er een andere mogelijkheid?

Close

Ja, er is een mogelijkheid van een montage op een paal. Er wordt een meerprijs tussen de € 100 en € 200 voor berekend.

Kan ik zien wanneer mijn Citroën/ DS volledig is opgeladen?

Close

Het laden van uw Citroën stopt automatisch. Op deze manier behoudt de batterij zijn kwaliteit en wordt de meterkast niet overvraagt.

Moet ik al klant zijn van Eneco om een laadpakket af te kunnen nemen?

Close

Nee, u hoeft geen klant te zijn bij Eneco om de Future-proof laadoplossing van Emerpark te kunnen afnemen.

Wat zijn de kosten van het opladen van een elektrische auto?

Close

De kosten voor het laden van een elektrische Citroën hangt van verschillende factoren af. Zoals bijvoorbeeld de energieleverancier. Iedere leverancier kan een ander tarief hanteren. De goedkoopste optie is het opladen bij u thuis of op het werk. Bij een publiek oplaadpunt kunnen de kosten hoger zijn, omdat de aanbieder de investering van de laadpaal ook wil terugverdienen.

Ik schaf geen laadplek aan. Kan ik toch een losse laadpas aanvragen?

Close

Ja, u kunt zeker een losse laadpas aanvragen.

In het geval u een elektrische auto bij ons aanschaft, maar geen laadoplossing, kunt u een aparte laadpas aanvragen. Hiermee kunt u in heel Europa bij zo'n 100.000 openbare laadpunten terecht om uw Citroën weer op te laden.

Let op: Schaft u onze laadpaal aan, dan ontvangt u automatisch ook onze laadpas. U hoeft de pas niet apart aan te vragen.

VRAAG EEN LOSSE LAADPAS AAN

Mijn laadpaal heeft een storing. Wat moet ik doen?

Close

Eneco eMobility doet er alles aan om de kans op een storing zo klein mogelijk te maken, maar het kan een keer voorkomen. Heel vervelend als de laadpaal niet werkt.

Hoe lost u dat op?

 1. Kijk of de stekker goed in de paal en de auto zit
 2. Kijk of de laadpas nog goed werkt
 3. Probeer het laden bij een ander punt (indien mogelijk)
 4. Voer een harde reset uit
  1. Zoek in de meterkast de zekering waaraan het laadpunt gekoppeld is
  2. Schakel de zekering 10 minuten uit
  3. Schakel de zekering na 10 minuten weer aan en wacht tot de laadpaal volledig gereset is. Dat kan enkele minuten duren.
  4. Probeer opnieuw te laden


Werkt de laadpaal na het volgen van deze stappen niet? Bel dan de storingshulp van Eneco eMobility: 088 170 7700.

Of bezoek de website van Eneco.