De DS 7 CROSSBACK is de eerste exponent van de tweede generatie modellen van DS Automobiles. In deze geraffineerde SUV komen alle aspecten van het Franse vakmanschap tot uiting: chique materialen, ambachtelijkheid en technologische innovaties. Bij DS Salon Amersfoort maakt u kennis met dit geraffineerde nieuwe model die innovatie en vakmanschap volgens Parijse tradities in zich heeft. 

Exclusief
Het exclusieve karakter van DS 7 CROSSBACK wordt benadrukt door de karakteristieke voorzijde met DS Wings. Een bijzonder aspect van het exterieurdesign zijn de als juwelen bewerkte DS Active LED Vision-koplampen.

Innovatieve technologie
DS 7 Crossback is voorzien van cutting–edge technologieën als DS Active LED Vision, DS Connect Nav, DS Connected Cam®, DS Connected Pilot en DS Night Vision. Met DS Night Vision heeft u een optimaal zicht in het donker. Het systeem detecteert met een in de grille geplaatste infraroodcamera, voetgangers en dieren op de weg binnen een afstand van 100 meter. Daardoor kunt u mogelijke gevaren eerder opmerken en er sneller op reageren. Meer weten? Klik hier

 

 

 

 

Comfortverhogend
Het moderne en chique interieur van DS 7 CROSSBACK is trouw aan de designfilosofie van DS: personalisatie. Er is keuze uit vier thema’s, de zogeheten ‘DS Inspirations’, waarmee de auto aan uw karakter en smaak kan worden aangepast. Met o.a. multipoint massage en stoelventilatie. In het interieur valt direct het 12,3” inch, digitale instrumentenpaneel op. Hiermee kunnen alle functies van de auto worden bediend via een rij ‘thematoetsen’ en een verchroomde centrale knop met zwarte kristallen afwerking. Deze rij toetsen geeft rechtstreeks toegang tot onder andere de comfort-, media- en connectiviteitsfuncties. Via dit touchscreen heeft u toegang tot onder andere de online navigatie en het entertainment via de Mirror Screen-functies (Android Auto™, Apple CarPlay™ en MirrorLink®).

Proefrit maken bij DS Salon Amersfoort
Wilt u zelf ervaren wat de DS7 CROSSBACK zo uniek maakt? Kom dan kennismaken met dit opzienbarende model in de DS Salon in Amersfoort. Uiteraard kunt u ook een proefrit maken. Wij nodigen u van harte uit voor een nieuwe automobiele ervaring!

2018-12-20T09:41:45+00:00