De DS3 Crossback vanaf  het voorjaar 2019 staat deze stijlvolle en comfortable DS3 bij Emerpark in de showroom.

De compacte SUV DS 3 CROSSBACK is een toonbeeld van stijl, comfort en technologie. Hij onderscheidt zich door zijn imposante silhouet met details die het moderne en geraffineerde karakter van de auto benadrukken.

Portiergrepen die zich voor u openen. Laat u verrassen door de magie van de portiergrepen, die alleen uitgeschoven worden als u ze nodig hebt. Tijdens het rijden, of als uw DS 3 CROSSBACK is vergrendeld, zijn ze op harmonieuze wijze in de flanken verzonken zodat het geraffineerde silhouet van uw DS 3 CROSSBACK perfect tot zijn recht komt.

 

 

 

 

 

 

De DS gaat uiteraard ook mee met zijn tijd, er komt ook een volledig elektrische DS 3 Crossback, E-Tense genaamd op de markt. Hij heeft 100 kW (136 pk) en 260 Nm, een top van 150 km/h en gaat in 8,7 seconden naar de 100. De lithium-ion-accu is mooi verwerkt in de wagen zodat u genoeg interieurruimte over heeft. Hij heeft 50 kWh en de boordlader kan optioneel van 7 kW naar 11 kW worden opgevoerd. Snelladen gaat met 100 kW. Met een volledig geladen accu komt de E-Tense volgens WLTP-cyclus 300 km vooruit.

Met DS 3 CROSSBACK blijft u nergens onopgemerkt. Het fraai gewelfde silhouet en de grote wielen maken van deze avant-gardistische compacte SUV een krachtige en ranke verschijning.Wilt u tijdig geïnformeerd worden schrijf u dan in via de link; https://www.dsautomobiles.nl/ds-modellen/ds-3-crossback/design-exterieur.html

Kom in het voorjaar kennis maken met de DS 3 Crossback bij Emerpark en plan uw proefrit in.

2018-11-02T14:53:38+00:00