E-TENSE: DE ELEKTRISCHE EN HYBRIDE AANDRIJVING VOLGENS DS

E-TENSE, ontwikkeld met het oog op de stad van de toekomst, is onze mobiliteitsoplossing die rijplezier en services op maat biedt. Ontdek onze toonbeelden van perfectie: de elektrische DS 3 CROSSBACK E-TENSE en de plug-in hybride DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4. Rijd volledig geruisloos in DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 dankzij de elektrische modus met een actieradius van 58 km (WLTP), meestal voldoende voor woon-werkverkeer.

Maak kennis bij DS Salon Amersfoort
Met een elektrische auto of plug-in hybride bent u welkom in elke milieuzone. Een cyaanblauwe led bovenaan de voorruit geeft aan dat u volledig elektrisch rijdt, waarmee u toegang hebt tot bepaalde wegen en zones waar andere auto’s niet mogen komen. Dit is van toepassing in een aantal Europese steden.

Bij 100% elektrisch rijden in de DS7 Crossback kunt u profiteren van:

– Lagere verbruikskosten per gereden kilometer

– Lagere onderhoudskosten

– Lokale subsidies van provincies en gemeenten

– Vrijstelling van motorrijtuigenbelasting en bpm (belasting van personenauto’s en motorrijwielen).

– 8%* bijtelling bij een zakelijke aanschaf of lease tot een bedrag van € 45.000.

– Milieu investeringsaftrek, met de MIA profiteert u van een investeringsaftrek 27% van het geïnvesteerde bedrag.

– Vamil (willekeurige afschrijving milieu-investeringen), met deze regeling kunt u 75% van de investeringskosten afschrijven. Dat kan op een    door uzelf te bepalen tijdstip en levert een liquiditeit- en rentevoordeel op.

– Voordelen op laadpalen

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 is dankzij de plug-in hybride aandrijflijn een nieuwe mijlpaal voor het merk. De twee elektromotoren van 80 kW, één voor de voorwielen en één voor de achterwielen, maken een actieradius van tot wel 58 km (WLTP-cyclus) in de volledig elektrische rijstand mogelijk. Deze elektromotoren worden gevoed door batterijen van de nieuwste generatie die dankzij de compacte cellen onder de achterbank passen, zodat er geen ruimte voor inzittenden of bagage verloren gaat.

Vermogen:

300 pk en vierwielaandrijving

0 – 100 km/h in 6,5 s

Verbruik/Uitstoot (WLTP):

1,4 l/100 km

31 g CO2/km

Nu te bestellen bij DS Salon Amersfoort

Meer informatie over elektrisch rijden met DS? Kom dan naar onze DS Salon in Amersfoort!

2019-10-23T11:23:06+00:00