CAFÉ RACER, TIJDLOZE STIJL

Echte stijl overleeft elke modetrend. Daarom hebben wij DS 3 Café Racer gecreëerd. Stoer en neo-vintage, een mix van verfijning en rock-‘n-roll: onze nieuwste Limited Edition is een eerbetoon aan de legendarische caféracer-stijl die ontstond in het Engeland van de zestiger jaren.

EEN UNIEKE CREATIE

Onderscheid uzelf met DS 3 Café Racer, met zijn daksticker waarvan het design is geïnspireerd op het merk DS en de wereld van de caféracers. Deze sticker is exclusief voor DS ontworpen door de grafische studio BMD DESIGN, die bekendstaat om zijn ambachtelijke werk. Het ontwerp van de sticker geeft de auto een unieke stijl.

 

RADICAAL EN PUUR

Voor de carrosserie hebben onze specialisten de kleur Gris Platinum geselecteerd. Een kleur die onder invloed van licht de persoonlijkheid van de auto onthult en contrasteert met de kleur Crème Parthénon van het dak, wat deze Limited Edition een nostalgisch tintje geeft. Daarnaast zijn ook de carrosseriekleuren Noir Perla en Bleu Encre leverbaar.

 

EXTERIEURUITRUSTING

♦ De DS Wings en de zijstootstrips zijn uitgevoerd in een zwarte structuurlak, wat het design een extra gedurfd en racy karakter geeft.
♦ De bestickering op het dak, de achterklep en de haaienvin maken de nostalgische “rock-‘n-roll” look compleet.
♦ De kleur Crème Parthénon van het dak komt terug op de naafdoppen van de exclusieve glanzend zwarte 17 inch lichtmetalen velgen Bellone.
♦ DS3 Cafe Racer is uitgerust met DS LED Vision-koplampen, voor een onderscheidende lichtsignatuur en een perfect zicht onder alle omstandigheden.

DS 3 Cafe Racer zelf ervaren? Plan dan nu uw proefrit in bij Emerpark Amersfoort – Hilversum.

Limited Edition vanaf € 26.950,- of private lease tijdelijk vanaf €369,- p.m.*

*Vraag ons naar de voorwaarden.

 

 

2018-11-02T14:54:26+00:00