De DS3 Crossback E-Tense: 100% elektrisch genoegen met 8% bijtelling. 

Binnenkort in onze showroom bij DS Salon Amersfoort: de nieuwe DS3 Crossback E-Tense. Deze volledig elektrische variant van de onlangs geïntroduceerde DS3 Crossback maakt al bij de eerste aanblik indruk. De geraffineerde vormgeving, de verfijnde interieurdetails en de hoogstaande rijeigenschappen maken van deze E-Tense variant een buitengewoon interessante nieuwkomer!

 


Elektrokracht van DS

De E-Tense uitvoering van de DS3 Crossback die bij DS Salon Amersfoort binnenkort verkrijgbaar is vanaf € 43.190,-, rijdt simpelweg fantastisch. Zet de automatische versnellingsbak in ‘D’ en het geruisloze genieten kan beginnen. De trekkracht is fenomenaal en zorgt voor een grandioze versnelling. Met name in de stad en op de buitenweg is dit watervlugge karakter niet alleen heel welkom maar ook erg prettig. Het maakt dat je altijd met een glimlach achter het stuur zit. Met 136 pk en 260 Nm aan trekkracht zal het u qua prestaties aan niets ontbreken. Extra pluspunt: de actieradius. Met ruim 300 kilometer zal deze in verreweg de meeste gevallen ruim voldoende zijn. En mochten de accu’s leeg zijn, dan is het goed om te weten dat je in 30 minuten weer tot 80% kunt bijladen. Al met al een zeer bruikbare auto, deze DS3 Crossback E-Tense!

Geraffineerd onderweg met de DS3 Crossback

Naast de fijne elektro-aandrijving biedt deze DS3 Crossback alles wat de DS3 Crossback in korte tijd zo geliefd heeft gemaakt. De typische Franse styling (ontworpen door Nederlandse topdesigner Ivo Groen) maakt het een uiterst aangename verschijning. De DS3 Crossback is een typische ‘crossover’; een tikje hoger op de poten voor een makkelijke instap maar zeker niet ‘te’. Een perfecte balans tussen gebruiksgemak en een exclusieve styling.

Wat dat laatste betreft: de DS3 Crossback heeft zowel van binnen als van buiten prachtige stylingelementen. Dat maakt ‘m uniek, apart en exclusief. De ‘Clous de Paris’-ruitvormige styling is consequent doorgevoerd en geeft de auto een uniek karakter. De fantastisch zittende stoelen, de mooie materialen en de verfijnde vormgeving maken van de DS3 Crossback een auto waar je eigenlijk niet meer uit wilt stappen.

Ontdek de DS3 Crossback zelf bij DS Salon Amersfoort

Maar alles begint natuurlijk met instappen. En dat start in het geval van de DS3 Crossback E-Tense al vanaf € 43.190,-. Met de nieuwe 8% bijtellingsregels die in 2020 van kracht zijn, betekent dat een netto bijtelling van slechts € 121,- per maand. Uiteraard biedt DS de mogelijkheid om de auto volledig naar eigen smaak te personaliseren. Operational lease kan bij DS Salon Amersfoort al vanaf € 528,- per maand o.b.v. 60 maanden/ 10.000 km per jaar. Elektrisch rijden in een mooi gelijnde en hypermoderne auto wordt daardoor bereikbaarder dan u denkt. Kom langs voor een nadere kennismaking bij DS Salon Amersfoort. Eelco Kummers en Dennis Snijders vertellen u graag alles over de DS3 Crossback E-Tense die vanaf maart 2020 daadwerkelijk geleverd kan worden.

2020-01-03T11:57:59+00:00