DS 7 Crossback

Met de stijlvolle DS 7 Crossback trekt u zeker de aandacht op de Nederlandse wegen. Ook bij deze SUV staat het bijzondere en aantrekkelijke lichtsignatuur weer centraal in het design.

Kenmerkend aan deze auto is dat, de als edelstenen bewerkte, DS Active LED Vision-koplampen bij het ontgrendelen van de auto gaan branden met een paarsachtig licht en tevens 180º draaien. Daarnaast past het licht zich aan de omstandigheden aan.

De krachtige motoren van de DS 7 Crossback voldoen aan de nieuwste emissienormen (Euro 6.2). Door de ongekende technologieën valt het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot van de DS 7 Crossback in het laagste segment. Bovendien is deze SUV ook verkrijgbaar met een nieuwe achttraps automatische transmissie EAT8 waarmee u uitermate soepel en snel kunt schakelen.

 

Verkrijgbaar vanaf € 39.990 of private lease vanaf € 549 (o.b.v. 60 mnd / 10.000 km). 

Proefrit aanvragen

 • Voorkeur datum
 • U kunt hier uw voorkeur voor een tijdsblok aangeven. De proefrit hoeft niet precies binnen het blok te vallen. Wij hebben wel een indicatie van het tijdstip dat u onze showroom bezoekt en wij kunnen de auto alvast voor u klaarzetten.
 • Nadat u op versturen heeft geklikt, verschijnt de modelpagina in beeld en verdwijnt dit formulier. Binnen enkele minuten ontvangt u van ons een bericht in uw mailbox.
DS 7 Crossback Executive | Emerpark DS Salon Amersfoort

Stel uw DS 7 Crossback samen bij Emerpark DS Salon Amersfoort

Met maar liefst 9 kleuren en verschillende uitvoeringen heeft u een ruime keuze, waardoor er altijd wel een DS 7 Crossback is die bij uw wensen past. Iedere kleur geeft deze luxe auto weer een eigen unieke uitstraling. Bezoek de showroom van Emerpark DS Salon Amersfoort en ontdek zelf de verschillende mogelijkheden.

Naast de kleur van de DS 7 Crossback is ook het interieur aan te passen aan uw wensen. U heeft namelijk de keuze uit 4 interieurstijlen: Bastille, Rivoli, Opéra en Performance line. Bij iedere stijl ervaart u de luxe, de perfectie en het vakmanschap die u van DS gewend bent. Alle details zijn geïnspireerd op de haute couture.

Bastille

DS 7 Crossback interieurstijl Bastille bij Emerpark DS Salon Amersfoort

Rivoli

DS 7 Crossback interieurstijl Rivoli bij Emerpark DS Salon Amersfoort

Opéra

DS 7 Crossback interieurstijl Opera bij Emerpark DS Salon Amersfoort

Performance Line

DS 7 Crossback interieurstijl Performance line bij Emerpark DS Salon Amersfoort

Bent u geïnteresseerd?

Vraag een 24-uurs proefrit aan

Bent u na het bekijken van deze pagina net zo enthousiast over de DS 7 Crossback als wij en heeft u belangstelling voor deze zeer aantrekkelijke auto? Maak dan een proefrit en ervaar zelf het rijden in deze prestigieuze en comfortabele auto die van alle gemakken voorzien is.

Bovendien kunt nu een exclusieve 24-uurs proefrit aanvragen voor de DS 7 Crossback via DS Automobiles en Emerpark DS Salon Amersfoort. Gratis 24 uur lang de mogelijkheid om te rijden in de DS 7 Crossback. Wie wil dat nou niet?

Hightech technologie

De DS 7 Crossback is voorzien van een 12 inch digitaal instrumentenpaneel die tevens volledig door u te personaliseren is met behulp van stijlvolle graphics. Via een menu aan het stuurwiel kunt u selecteren welke informatie u op het instrumentenpaneel wilt zien.

Het centrale 12 inch HD-touchscreen biedt u toegang tot verschillende comfort-, media- en connectiviteitsfuncties. Daarnaast biedt de DS 7 Crossback u verschillende technologieën die u reis comfortabeler en veiliger maken.

 • DS Connect biedt verschillende services aan op het gebied van veiligheid (noodoproep en pechhulpoproep) en onderhoud (onderhoud op afstand), maar ook de online navigatie en het entertainment via de Mirror Screen-functies* (Android AutoTM, Apple CarPlayTM en MirrorLink®).
 • DS Night Vision biedt u een beter zicht in het donker.
 • DS Driver Attention biedt u een technologie die tekenen van vermoeidheid kan detecteren.
 • DS Active LED Vision biedt u een optimaal zicht door de combinatie van de led-hoofdverlichtingsunit en de drie draaiende led-modules.
 • DS Active Scan Spension biedt u een technologie die op alle oneffenheden in het wegdek kan anticiperen, waardoor u een comfortabelere reis heeft

 

* Beschikbaarheid afhankelijk van de compatibiliteit van de smartphone.

DS Active LED Vision koplampen

De efficiënte koplampen van de DS 7 Crossback bestaan uit een led-hoofdverlichtingsunit en drie draaiende led-modules. De led-modules passen zich aan de stuurhoek, de rijsnelheid en de weersomstandigheden aan, waardoor uw zicht sterk verbetert en uw reis een stuk veiliger wordt.

DS Night Vision

Een veiliger gevoel tijdens het rijden door een optimaal zicht in het donker. In de grille van de DS7 Crossback is een infraroodcamera geplaatst die detecteert of zich voetgangers of dieren binnen een afstand van 100 meter voor de auto bevinden. Hierdoor kunt u sneller op een situatie reageren.

Proefrit aanvragen

 • Voorkeur datum
 • U kunt hier uw voorkeur voor een tijdsblok aangeven. De proefrit hoeft niet precies binnen het blok te vallen. Wij hebben wel een indicatie van het tijdstip dat u onze showroom bezoekt en wij kunnen de auto alvast voor u klaarzetten.
 • Nadat u op versturen heeft geklikt, verschijnt de modelpagina in beeld en verdwijnt dit formulier. Binnen enkele minuten ontvangt u van ons een bericht in uw mailbox.
; DS7; CROSSBACK; Autosalon; DS Automobiles; Ivo Groen; DS7 Crossback; nieuw automerk; Frans automerk; Paris; the spirit of avant-garde; extraordinaire; l'art pour l'art; Citroen; PSA;
2019-04-25T10:25:13+00:00