DS 3 Crossback

Rijdt u in de DS 3 Crossback, dan blijft u zeker niet onopgemerkt. Deze sierlijke verschijning heeft grote wielen wat het geheel een stoer en krachtig uiterlijk geeft. De portiergrepen, die verzonken zijn in de portieren, schuiven uit op het moment dat u ze echt nodig heeft. Bovendien beschikt ook dit model weer over de magische DS LED-verlichting.

De DS 3 Crossback is leverbaar met een efficiënte en krachtige PureTech bezinemotor of een innocatieve BlueHDI-dieselmotor. Vanaf eind 2019 is dit model tevens leverbaar met een 100% elektrische motor.

Afhankelijk van uw keuze beschikt de SUV over een 8-traps automatische transmissie of een handgeschakelde 6-versnellingsbak. Via de keuzeschakelaar in het middenconsole kunt u het rijgedrag van de auto aanpassen en uw wensen of de lokale omstandigheden. Er zijn 7 rijstijlen: (Manual, Sport, Normal, Eco) of aandrijfstanden (Zand, Modder, Sneeuw).

Verkrijgbaar vanaf € 30.190.  Binnenkort in de showroom bij Emerpark DS Salon Amersfoort

 • Voorkeur datum
 • U kunt hier uw voorkeur voor een tijdsblok aangeven. De proefrit hoeft niet precies binnen het blok te vallen. Wij hebben wel een indicatie van het tijdstip dat u onze showroom bezoekt en wij kunnen de auto alvast voor u klaarzetten.
 • Nadat u op versturen heeft geklikt, verschijnt de modelpagina in beeld en verdwijnt dit formulier. Binnen enkele minuten ontvangt u van ons een bericht in uw mailbox.
DS 3 Crossback | Emerpark DS Salon Amersfoort

Stel uw DS 3 Crossback samen bij Emerpark DS Salon Amersfoort

De DS 3 Crossback is leverbaar in maar liefst 9 verschillende kleuren en in verschillende uitvoeringen. Door de verschillende kleuren krijgt de compacte SUV een eigen specifieke uitstraling. Bezoek de showroom van Emerpark DS Salon Amersfoort en ontdek zelf de verschillende mogelijkheden.

Pas het interieur aan uw wensen aan. De DS 3 Crossback is leverbaar in 4 interieurstijlen: Bastille, Rivoli, Opéra en Performance line. Welke stijl u ook kiest, u ervaart het vakmanschap en de perfectie van DS bij iedere interieurstijl. Bovendien zijn alle details geïnspireerd op de haute couture.

Bastille

DS 3 Crossback Bastille

Rivoli

DS 3 Crossback Rivoli

Opéra

DS 3 Crossback Opera

Performance Line

DS 3 Crossback Performance line
DS 3 Crossback E-TENSE

DS 3 Crossback E-TENSE

De DS 3 Crossback E-TENSE is een 100 % elektrische auto. Dankzij de slimme plaatsing van de tractiebatterij verliest deze auto geen ruimte. U kunt dus optimaal profiteren van de verschillende opbergmogelijkheden, de bagageruimte en de ruime zitplaatsen.

De DS 3 Crossback E-TENSE heeft een actieradius van 300 km. De 100 KW-snellader laadt de tractiebatterij binnen 30 minuten tot wel 80% op. Het motorvermogen van 100 KW zorgt bovendien voor een stille, soepele en dynamische rit.

De DS 3 Crossback staat vanaf eind 2019 in onze showroom.

Bent u geïnteresseerd in de DS 3 Crossback E-TENSE?

Wij houden u graag op de hoogte

Kunt u ook niet wachten tot de DS 3 Crossback E-TENSE in de showroom te zien is en wilt u het laatste nieuws ontvangen over deze ongeëvenaarde 100% elektrische auto?

Laat dan hier uw gegevens achter en wij houden u, samen met DS Automobiles Nederland, op de hoogte van het laatste nieuws rondom de nieuwe DS 3 Crossback.

Hightech technologie

Houd alle belangrijke rij-informatie in de gaten zonder uw blik van de weg af te wenden. Alle informatie is zichtbaar op een transparant head-up display recht voor u op ooghoogte.

Daarnaast bezit de DS 3 Crossback de volgende innovatieve technologieën:

 • DS Drive Assist: onder andere een nauwkeurige positionering van de auto op de rijstrook en extra hulp bij het regelen van de snelheid.
 • DS Park Pilot: de DS 3 Crossback parkeert zelf. U hoeft alleen de parkeerknop ingedrukt te houden.
 • DS Active Safety Brake: automatisch noodremsysteem.
 • DS Matrix LED Vision-koplampen: voor extra zicht ’s nachts.
 • DS snelheidslimietherkenningssysteem: herkent permanente en tijdelijke verkeersborden en geeft deze weer op het instrumentenpaneel.
 • FOCAL ELECTRA®-HIFISYSTEEM: voor ultieme geluidskwaliteit.

DS Proximity Keyless Entry & Start

Met de Proximity Keyless Entry & Start technologie hoeft u de autosleutel niet meer te gebruiken om uw auto te openen of af te sluiten. Het systeem detecteert de sleutel binnen een afstand van 1,50 meter. De auto wordt ontgrendeld en de, in eerste instantie verzonken, portiergrepen schuiven naar buiten. Het starten van de auto gaat heel eenvoudig door de Start/ Stop-knop in te drukken.

Ook het afsluiten van de auto werkt volgens hetzelfde principe. Zodra de sleutel buiten de 1.50 meter komt, wordt de auto automatisch afgesloten en schuiven de portiergrepen weer naar binnen.

DS Matrix LED Vision

Met de Matrix LED Vision technologie van de DS 3 Crossback is uw zicht ’s nachts nog beter. U heeft de mogelijkheid om continu met groot licht te rijden zonder dat de andere weggebruikers hier last van hebben. Zij worden niet verblind door het licht.

Aan de bovenkant van de voorruit is een camera geplaatst die een signaal geeft aan de intelligente kloplampen. Zo passen de koplampen de lichtbundel automatisch aan de verkeerssituatie aan. De koplampen bestaan uit 15 soortgelijke, maar gescheiden, units die afzonderlijk worden aangestuurd. Afhankelijk van de rij-omstandigheden branden de units of doven ze geleidelijk.

 • Voorkeur datum
 • U kunt hier uw voorkeur voor een tijdsblok aangeven. De proefrit hoeft niet precies binnen het blok te vallen. Wij hebben wel een indicatie van het tijdstip dat u onze showroom bezoekt en wij kunnen de auto alvast voor u klaarzetten.
 • Nadat u op versturen heeft geklikt, verschijnt de modelpagina in beeld en verdwijnt dit formulier. Binnen enkele minuten ontvangt u van ons een bericht in uw mailbox.
DS 3 Crossback verkrijgbaar bij Emerpark DS Salon Amersfoort
2019-04-25T11:27:37+00:00