Citroën Rent Autoverhuur

Heeft u tijdelijk een andere Citroën nodig? Huur dan een auto bij Emerpark via Citroën Rent Autoverhuur. Kies uit de nieuwste Citroën modellen voor scherpe huurtarieven en inclusief verzekering. Bovendien zijn alle Citroën huurauto’s vakkundig onderhouden door de specialisten van Emerpark.

Zowel voor zakelijk als privé gebruik is het huren van een Citroën een perfecte oplossing. Is uw nieuwe (lease) auto nog niet klaar, maar moet u de huidige auto inleveren? Gaat u een weekend weg en heeft u een ruimere auto nodig? Of heeft u als startende ondernemer een representatieve auto nodig, maar heeft u hier nog geen budget voor? Huur een auto bij Emerpark.

Download nu de brochure van Citroën Rent met actuele verhuurprijzen


Autoverzekering

Alle Citroëns van Citroën Rent zijn WA-Casco verzekerd en u hoeft voor een inzittenden verzekering niets extra’s te betalen. Zo kunt u altijd zorgeloos op weg. Het eigen risico bedraagt € 750,- per niet – verhaalbaar schadegeval. U kunt het eigen risico verlagen voor een bedrag van € 5,- per dag en maximaal € 100,- per maand tot:

  • € 450,- bij bedrijfsauto’s
  • € 250,- bij personenauto’s
  • € 500,- als u nog geen 21 jaar oud bent of korter dan een jaar uw rijbewijs heeft. U kunt het eigen risico niet afkopen.


Buitenland

Wilt u met uw huurauto naar het buitenland? Meldt dit dan vooraf. U ontvangt naast het originele kentekenbewijs ook de benodigde groene kaart. Deze groene kaart heeft u nodig bij calamiteiten in het buitenland.

Lees de voorwaarden volgens de BOVAG-voorwaarden