Zodra je bent ingestapt, weet de riante MPV van Citroën je in een klap te betoveren. Met z’n welhaast panoramische zicht rondom, de uiterst gerieflijke fauteuils en de royale lijst aan standaard features, is de eerste indruk gelijk goed. Emerpark Citroën Grand C4 SpaceTourer biedt met deze auto een comfortabel vervoermiddel voor maximaal 7 personen en hun bagage. Een (vakantie) rit was nog nooit zo relaxed! Bij Emerpark Amersfoort en Hilversum staat de auto klaar voor een proefrit.

Skyline
Eenmaal geïnstalleerd in de royale zetel word je blik als vanzelf naar het volledig digitale dashboard getrokken. Op een overzichtelijke wijze worden hier alle functionaliteiten op een centrale plek in het dashboard weergegeven. Een blik ‘in de lucht’ en je begrijpt gelijk wat een ‘panoramisch’ uitzicht volgens Citroën maatstaven is. Doordat de enorme voorruit iets in het dak doorloopt en de A-stijlen bijzonder dus zijn uitgevoerd, is het interieur heerlijk licht en het overzicht fantastisch. Echt een groot pluspunt en een doorslaggevend argument om voor deze auto te kiezen.

Soepel
We zetten het minimale stuurpookje in ‘D’ en de Grand C4 SpaceTourer zet zich in beweging. De soepel schakelende automaat past perfect bij het rustige karakter van de krachtige HDI-motor. Schijnbaar moeiteloos en in alle rust versnelt de auto en ga je verrassend vlot van A naar B. Gecombineerd met de uitstekende koersvastheid en de rustige besturing is deze Citroën een auto waar de kilometers, al dan niet op hoge snelheid, moeiteloos onderdoor zoeven. Maar ook in de stad is de Grand C4 SpaceTourer een fijne auto dankzij z’n overzichtelijke carrosserie en krachtige motor.

 

 


Ruim

Aan ruimte is niet bepaald een gebrek. Integendeel, tot maar liefst 7 personen vinden een comfortabele plek in het variabel in te delen interieur. De voorpassagiers zitten in uitgebreid verstelbare stoelen, de achter passagiers beschikken elk over hun eigen stoel en zelfs op de 3e zitrij is het aangenaam toeven. Citroën heeft er alles aan gedaan om een aangename ambiance van het interieur te maken en is daar meer dan uitstekend in geslaagd.

Ervaar het zelf tijdens een proefrit bij Emerpark Amersfoort of Hilversum en overtuig u zelf van de vele kwaliteiten van deze ruime MPV van Citroën! Meer weten? Klik dan hier!

2018-11-02T15:13:35+00:00