Als officiële Citroën-dealer met vestigingen in Amersfoort en Hilversum, biedt Citroën met de nieuwe C4 Cactus een model uit een nieuwe serie Citroëns die de slogan ‘comfort is the new cool’ daadwerkelijk inhoud geeft. Comfort zit in het DNA van ons merk en dankzij de nieuwe ‘progressive hydraulic cushions’ heeft de C4 Cactus een ongekend hoog rijcomfort. Ontdek het zelf tijdens een proefrit!

Veersysteem
Nadat we het pand van Citroën-dealer Emerpark in Amersfoort hebben verlaten, start onze proefrit. Op naar de oude binnenstad omdat we juist daar optimaal kunnen ervaren wat ‘progressive hydraulic cushions’ in de praktijk doen. Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: het lijkt wel alsof de oude straatjes geplaveid zijn met glad asfalt in plaats van ouderwetse klinkertjes. Het innovatieve veersysteem weet grote- en kleine oneffenheden moeiteloos glad te strijken waardoor het bijna lijkt alsof je over de weg zweeft. Je krijgt nagenoeg hetzelfde gevoel als in de hydraulische geveerde Citroëns van weleer. Bovendien blijven de stabiliteit van de carrosserie en de wegligging  uitstekend gewaarborgd.

Al met al is er geen enkele auto in deze (prijs) klasse die zo’n hoog veercomfort biedt en dat maakt de C4 Cactus beslist uniek in z’n segment!

Origineel en comfortabel
Citroëns hebben altijd al bekend gestaan om hun eigenzinnigheid. Deze nieuwste editie van de C4 Cactus is daar gelukkig ook geen uitzondering op. Modern en gedurfd zijn daarbij passende trefwoorden. De strakke voorzijde met smalle lichtunits en de LED-achterlichten met 3D-effect zorgen voor een unieke uitstraling. En laten we de zijkant vooral niet onvermeld laten. De nieuwe, geÏntegreerde airbumps geven het geheel een karaktervolle aanblik. Lichtmetalen velgen met een typisch Citroën-design maken het aantrekkelijke- en herkenbare plaatje compleet. Emerpark biedt met de Citroën C4 Cactus een uiterst herkenbare auto aan en zo hoort het bij een vertegenwoordiger van ons merk!

Citroen Cactus Emerpark
Verwennerij
Wij rijden met de 110 pk sterke variant die gekoppeld is aan een prettig schakelende zestraps automaat. Deze combinatie past uitstekend bij het comfortabele karakter van de auto. Stil en zuinig in de dagelijkse praktijk, snel bij de les als het moet. Eenmaal op snelheid valt op dat de auto bijzonder geruisloos is. Daardoor wordt het verblijf op de brede en comfortabele zetels nog aangenamer. Deze uitvoering beschikt zelfs standaard over een glazen panoramadak waardoor het heerlijk licht is in het interieur. Ook van het interieur hebben de designers veel werk gemaakt. Hierdoor heerst er een excentrieke sfeer in de auto. Leuke details als advanced comfort seats met extra kussentjes voor nog meer comfort, riemen op de portierpanelen als deurgreep en een ‘top-box’ als dashboardkastje beseft je keer op keer met iets bijzonders op weg te zijn.

Test de C4 Cactus zelf bij Emerpark
De Citroën C4 Cactus overtuigt in alle opzichten. Met z’n innovatieve technologie, sterk op comfort gerichte interieur, fijne motor en originele vormgeving, is dit een Citroën die met trots het logo mag dragen en duidelijk verwantschap vertoont met execentrieke Citroën-modellen uit het verleden. Kom daarom naar Emerpark in Amersfoort of Hilversum en test de auto zelf. Dan begrijpt u zelf waarom ‘comfort the new cool is!’

Klik hier voor meer informatie over de nieuwe C4 Cactus.

2018-11-02T15:21:37+00:00