C’est Comformidable dagen wegens succes verlengd!

  

 

 

 

 

 

 

 

Citroën C1

HET ANTWOORD OP DE UITDAGINGEN VAN VANDAAG

De nieuwe Citroën C1 biedt concrete oplossingen voor het vervoer in de stad. Hij is leverbaar als drie- en vijfdeurs. Bovendien is er een carrosserievariant aan het gamma toegevoegd, de met een vouwdak uitgeruste Airscape.

STERKE PUNTEN

  • Sterke persoonlijkheid, optimistische stijl en dynamische lijnen.
  • Compact, wendbaar, ergonomisch en comfortabel.
  • Nuttige technologie: achteruitrijcamera, Active City Brake.
  • Lage verbruikskosten: vanaf 3,8 l/100 km (88 g CO2/km).

De nieuwe Citroën C1 trekt de aandacht met zijn acht flitsende carrosseriekleuren en led-dagrijverlichting. De verticaal geplaatste verlichtingsunits versterken het vrolijke uiterlijk en hightech karakter van de C1.

De Citroën C1 is met zijn 8 beschikbare carrosseriekleuren, waaronder de kleuren Pacific green en Rouge scarlet, een bijzonder kleurrijke auto. Met zijn optionele two tone-kleurstellingen speelt de Citroën C1 ook graag met contrasten.

AIRSCAPE: ONDERWEG GENIETEN VAN DE BUITENLUCHT

Het stoffen vouwdak is uitzonderlijk groot (800 mm x 760 mm) en dankzij de elektrische bediening eenvoudig te gebruiken. De Airscape-uitvoeringen van de Citroën C1 zijn ook in two tone-kleurstellingen leverbaar. Het stoffen dak is namelijk leverbaar in drie kleuren (Sunrise Red, Grey of Black) die kunnen contrasteren met de kleur van de carrosserie. Zo zijn een groot aantal kleurrijke en optimistische combinaties mogelijk.

EEN KLEURRIJK INTERIEUR

Even vrolijk aan de buitenzijde als in het interieur. Het strakke dashboard is voorzien van aantrekkelijke kleuraccenten rondom het bedieningspaneel van het multimediasysteem, de ventilatieroosters en de versnellingspook.

Het interieur ademt een vrolijke en optimistische sfeer door het gebruik van bekledingsstoffen met opvallende kleuren.

 

 

 

 

De Citroën C1 is ontworpen om het dagelijkse leven zo gemakkelijk mogelijk te maken: de praktische bagageruimte heeft een inhoud van 196 liter en is prima bereikbaar doordat de hoedenplank bij het openen van de achterklep automatisch wegklapt.

TOT WEL 780 LITER BAGAGERUIMTE

Als de achterzitplaatsen zijn neergeklapt, beschikt u over een bagageruimte van 780 liter.

De uitrusting staat in het teken van comfort:

– Automatische airconditioning*
– In hoogte verstelbare bestuurdersstoel
– Voorstoelen met positiegeheugen (3-deurs)
– Stoelverwarming*
– Talrijke handige opbergmogelijkheden

Het rijden in de nieuwe Citroën C1 is een ontspannen ervaring dankzij de rijhulpsystemen. Zodra de achteruitversnelling is ingeschakeld, worden de beelden van de achteruitrijcamera weergegeven op het 7 inch touchscreen. Zo wordt achteruit https://www.youtube.com/watch?v=tx8r74PUjNc&list=PLWHTyA0PNAjn4nRV7T_EqLUJ50Wdv02yW&index=5 inparkeren kinderspel.

Bestuur uw smartphone met Mirror Screen met behulp van het 7” Touchscreen van de Citroën C1.

Het volstaat dat u nagaat of uw smartphone compatibel is en er een applicatie in installeert om gegevens uit te wisselen en hem aansluit op de USB-poort van de auto.

Vanuit het 7″ Touchscreen geniet u heel eenvoudig van de functies van uw smartphone: navigatie, telefoon, adresboek, muziek, radio en van alle andere nuttige applicaties die verenigbaar zijn met rijden.

Loopt u bij ons binnen we informeren u graag over de Comformidable dagen!

2018-12-20T09:53:15+00:00