De Citroën Jumper is een veilige, zuinige en gebruiksvriendelijke bedrijfsauto

De Citroën Jumper onderscheidt zich door een puur en gestroomlijnd ontwerp en is bovendien functioneel, veilig en zuinig in gebruik. De voorkant van de Jumper, die doorloopt tot in de grille, straalt betrouwbaarheid en robuustheid uit. De verleidelijke Citroën Jumper is niet alleen uw werkpartner, maar vormt ook het imago van uw bedrijf. De optimaal ingedeelde cabine en laadruimte van de CITROËN Jumper bieden u de ideale werkomstandigheden. Aan boord vindt u alle uitrustingen die voor nog meer gebruiksgemak zorgen.

Comfortabele binnenruimte

De CITROËN Jumper is uitgerust met een in hoogte verstelbaar bureaublad voor uw smartphone of tablet of om uw bestellingen in te vullen, zonder dat u de cabine uit hoeft. Dit is uw rijdend kantoor. De cabine van de CITROËN Jumper zit vol slimme opbergmogelijkheden, 13 in totaal, verdeeld over de hele binnenruimte, zoals een afsluitbaar, gekoeld dashboardkastje. De versnellingspook van de CITROËN Jumper bevindt zich direct op het dashboard voor meer rijcomfort.

Technologie van hoog niveau

De Citroën Jumper is voorzien van geavanceerde technologieën die gebruiksgemak, ergonomie en intuïtieve connectiviteit combineren. Om permanent verbonden te kunnen zijn met de buitenwereld, kunt u de bestelauto voorzien van de Connecting Box (Bluetooth handsfree-kit en een USB-aansluitmogelijkheid).

Financial lease bij Emerpark

Vooral voor starters of ondernemers in het MKB-segment is het vaak interessanter dan koop.  Bij Financial Lease ligt de nadruk op financiering, maar de auto blijft op uw balans staan.Bovendien worden de maandlasten op uw bedrijfssituatie toegespitst omdat u zelf de looptijd kiest (12, 24 of 36 maanden) die het beste bij de gebruiksperiode en de afschrijving van de auto past. U kunt ook een slottermijn aan Financial Lease toevoegen, uw maandlasten blijven dan extra laag omdat u niet het volledige kredietbedrag hoeft af te lossen. En met Financial Lease op bedrijfswagens profiteert u nog steeds van uw financieringsaftrek. Dit betekent dat u géén belasting hoeft te betalen over (een deel van) het aanschafbedrag. Hoe groot uw voordeel is, hangt af van uw jaartotaal aan investeringen.

U profiteert nu op alle Citroën bedrijfswagens tijdelijk van 0% financial lease. Dit actietarief is geldig bij een looptijd van 12, 24 of zelfs 36 maanden en een restantbetaling is mogelijk. Kom dus langs bij Emerpark in Amersfoort of Hilversum en laat u uitgebreid voorlichten door een van onze verkoopadviseurs

2018-06-28T08:51:52+00:00