De Citroën Berlingo is een efficiënte bedrijfsauto

Hoe kunt u uw werk dagelijks gemakkelijker maken? De Ciroën Berlingo voldoet aan uw behoeften dankzij nuttige en intuïtieve technologieën zoals de Grip Control of de achteruitrijcamera, die uw zakelijke activiteiten dag in en dag uit weer gemakkelijker maken.

De Citroën Berlingo is uitgerust met de nieuwste generatie BlueHDi-motoren. Deze dieselmotoren zijn voorzien van het efficiëntste emissieregelsysteem dat op de markt leverbaar is. Ze voldoen aan de nieuwe Euro 6-norm. Brandstofverbruik en uitstoot. Deze motoren hebben een hoger rendement, een betere inwendige efficiency en minder interne wrijving. Bovendien bieden ze betere prestaties, voor nog meer rijplezier.

Berlingo Electric

Minder dan 2 euro per 100 km… En ja, de elektrische auto deelt uw dagelijkse kosten door 5 (volgens AVERE – de Franse organisatie voor de ontwikkeling van elektrische mobiliteit). Een technologische prestatie die niet ten koste gaat van het prestatievermogen, omdat de Citroën Berlingo Electric een mooi acceleratievermogen biedt, 110 km per uur bereikt en een actieradius van 170 km* heeft. Zuinig, hoogwaardig en verantwoord, dat is een revolutie op energiegebied.

Nooit meer tanken

Vergeet tankstations! Dankzij twee stopcontacten kunt u uw voertuig overal opladen, zelfs thuis! Thuis via het stopcontact van 230V kunt u uw voertuig volledig opladen in 8,5 uur (tot 11 uur, afhankelijk van de stroomsterkte), of u kunt binnen 30 minuten versneld opladen bij speciale oplaadpunten. Bovendien lopen de accu’s niet leeg als het voertuig stilstaat. Nog beter, ze worden automatisch opgeladen als u langzamer gaat rijden of remt. Dat is pas verantwoord rijden!

*Gemeten door NEDC, New European Driving Cycle. Deze kan afwijken door de rijstijl, wegomstandigheden en het gebruik van de kachel/airconditioning etc.

Financial lease bij Emerpark

Vooral voor starters of ondernemers in het MKB-segment is het vaak interessanter dan koop.  Bij Financial Lease ligt de nadruk op financiering, maar de auto blijft op uw balans staan.Bovendien worden de maandlasten op uw bedrijfssituatie toegespitst omdat u zelf de looptijd kiest (12, 24 of 36 maanden) die het beste bij de gebruiksperiode en de afschrijving van de auto past. U kunt ook een slottermijn aan Financial Lease toevoegen, uw maandlasten blijven dan extra laag omdat u niet het volledige kredietbedrag hoeft af te lossen. En met Financial Lease op bedrijfswagens profiteert u nog steeds van uw financieringsaftrek. Dit betekent dat u géén belasting hoeft te betalen over (een deel van) het aanschafbedrag. Hoe groot uw voordeel is, hangt af van uw jaartotaal aan investeringen.

U profiteert nu op alle Citroën bedrijfswagens tijdelijk van 0% financial lease. Dit actietarief is geldig bij een looptijd van 12, 24 of zelfs 36 maanden en een restantbetaling is mogelijk.

2018-06-28T08:50:40+00:00