Nefkens Citroën en Peugeot Hilversum

Emerpark Hilversum is verhuisd

Vanaf 1 november 2020 bundelen Emerpark en Nefkens hun krachten en gaan gezamenlijk verder onder de naam Nefkens. Door deze samenwerking wordt ons mooie aanbod van nieuwe auto's en occasions en onze services nog uitgebreider. De autobranche verandert in hoog tempo. Door onze krachten te bundelen, zijn wij nog beter voorbereid op de veranderingen in de toekomst en kunnen wij u de beste service blijven bieden.

Onze vestiging in Hilversum verhuist op korte termijn en onze vestiging in Amersfoort blijft gewoon open.


Emerpark Hilversum wordt Nefkens Hilversum

De vestiging van Emerpark Hilversum aan de Franciscusweg in Hilversum sluit per 1 november 2020. Onze showroom en werkplaats verhuizen naar de Oscar Romerolaan 21 in Hilversum. We blijven dus in Hilversum, 2 minuten rijden vanaf onze huidige locatie. Ook gaan wij verder onder de naam Nefkens Hilversum.

Niet alleen de auto's uit de showroom, maar ook alle medewerkers van onze vestiging in Hilversum verhuizen naar de nieuwe locatie. U ziet dezelfde bekende gezichten en alle kennis over uw auto nemen wij mee.

Bent u op zoek naar een nieuwe auto? Ons aanbod is nu nog groter. De nieuwste Citroën- en Peugeotmodellen staan in de showroom en bovendien is ons occasion aanbod nu nog groter. Alles onder 1 dak.Kaartje Emerpark Hilversum verhuizing naar Nefkens Hilversum

Emerpark Amersfoort

Voor de vestiging in Amersfoort verandert er dit jaar niets. Deze vestiging blijft gewoon open en u kunt, zoals altijd, bij ons terecht voor een nieuwe Citroën of DS. Natuurlijk is uw auto ook van harte welkom voor APK, onderhoud, reparatie etc. 

Emerpark Amersfoort