Citroen E-Jumpy bedrijfswagen en Citroen Jumpy sfeerbeeld opladen

update 15 juni 2021

Nieuwe subsidieregeling bij aanschaf 100% elektrische bedrijfswagen

Om ondernemers te ondersteunen die kiezen voor een 100% elektrische bedrijfsauto biedt de rijksoverheid vanaf 15 maart 2021 een nieuwe subsidieregeling. Bij koop of financial lease van een e-bedrijfswagen heeft u recht op 10% van de netto catalogusprijs aan subsidie. Uw voordeel loopt daarmee op tot wel € 5000,-.

Nieuwe milieuzones

Kiezen voor een duurzame bestelbus staat gelijk aan kiezen voor een toekomstbestendige bedrijfsauto. Een groot aantal steden staat op het punt nieuwe milieuzones in te voeren. Dit betekent in veel gevallen dat bepaalde auto's (gebaseerd op de emissieklasse) geen toegang meer hebben. De komende jaren worden de regels binnen de bestaande mileuzones verder aangescherpt waardoor uiteindelijk alleen elektrische bedrijfsauto's onbeperkt toegang hebben (zero emissie zone).

Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto's (SEBA)

De SEBA is aan te vragen via de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Meer informatie over de regeling vindt u hier.

Onze elektrische bedrijfswagens

Emerpark biedt innovatieve en volledig elektrische bedrijfsauto's in vele soorten en maten. Door de nieuwe subsidieregeling is het nu extra aantrekkelijk te kiezen voor een toekomstbestendige auto voor uw bedrijf.

Kies nu voor de Citroën ë-Jumpy, die werd bekroond met de titel 'Bestelauto van het Jaar 2020' door onafhankelijke Europese autojournalisten. Of opteer voor de Citroën ë-Jumper met zijn dynamische design en ongekende variatie in lengtes, hoogte en in- en opbouwmogelijkheden.

Of ga voor de Citroën ë-Berlingo Van, de compactere, lichte bedrijfswagen die in de 2e helft van dit jaar uitkomt.

Citroën Business Days t/m 31 juli 2021

Goed om te weten: tijdens de Business Days profiteert u van voordeel op alle Citroën bedrijfswagens. Kiest u voor een elektrische bestelbus, dan ontvangt u dit voordeel naast de subsidie die u kunt aanvragen. Wacht niet te lang en kies voor een ë-Citroën bedrijfswagen!

Alles over de Business Days