Emerpark Citroën lockdown update

De dienstverlening van Emerpark tijdens de lockdown

T/m 9 februari 2021 is er een lockdown afgekondigd.

Werkplaats open voor alle werkzaamheden

We willen u graag informeren dat onze werkplaats volledig in bedrijf is. Onze werkplaats heeft voldoende onderdelen op voorraad om reparatie, onderhoud of schadeherstel aan uw auto uit te voeren. U kunt gerust een afspraak maken voor APK, onderhoud of reparatie.

Daarbij begrijpen we volledig dat u misschien aarzelt om onze vestiging te bezoeken. We kunnen u verzekeren dat Emerpark alle mogelijke voorzorgsmaatregelen heeft genomen om uw gezondheid en die van uw dierbaren te beschermen.

Showroom alleen op afstand bereikbaar

Helaas is onze fysieke showroom tijdens de lockdown gesloten. Wel is onze online showroom beschikbaar en zijn onze verkoopadviseurs u graag op afstand van dienst. We zijn telefonisch en via e-mail bereikbaar voor vragen over de auto's uit onze voorraad of een nieuw te bestellen model.

Heeft u een afspraak om uw nieuwe auto op te halen? We nemen contact met u op. Wij bieden graag de mogelijkheid om de auto bij u thuis af te leveren.

Bent u een zakelijke klant?

Kunnen we u verder helpen met een leaseauto, bedrijfsauto of auto-onderdelen? Dan zijn er meer contactmogelijkheden. Neem a.u.b. contact met ons op.

Heeft u een andere vraag?

We zijn u graag van dienst! Stel uw vraag via onderstaande knop.

Uw vragen beantwoord via beeldbellen

Nu de showroom gesloten is, beantwoorden we uw vragen desgewenst via een videogesprek. Heeft u een auto in onze online voorraad gezien, en wil u meer details weten? Heeft u advies nodig bij het configureren van een nieuwe auto? Of heeft u een andere vraag die 't beste face-to-face beantwoord kan worden?

Onze verkoopadviseurs staan u graag telefonisch te woord. Via beeldbellen kunnen we u tot in detail voorzien van meer informatie.

Bij elke auto in onze online voorraad staat een knop 'videobellen aanvragen'. U kunt vervolgens uw voorkeuren aangeven. Onze verkoopadviseur belt u zo snel mogelijk terug!

Naar online voorraad

Aangepaste openingstijden rondom de feestdagen

Op en rondom de feestdagen hanteren we aangepaste openingsuren. Op Eerste en Tweede Kerstdag en Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Let op: ook op maandag 4 januari zijn wij gesloten.

Op 24 en 31 december sluiten onze deuren iets eerder dan gebruikelijk.

Alle aangepaste openingstijden op een rij

Gezondheidsmaatregelen van Emerpark

Emerpark volgt de richtlijnen van het RIVM en de GGD en past de huidige maatregelen aan als er nieuwe updates komen.

Dit houdt onder andere in dat:

  • we contactloos begroeten en zowel onderling als met u 1,5 meter afstand bewaren.
  • we dragen zo veel mogelijk een mondkapje en verzoeken u vriendelijk dit ook te doen.
  • we in al onze vestigingen extra aandacht hebben voor het naleven van de hygiëneprocedures (denk hierbij bijvoorbeeld aan het extra schoonmaken van de balies, pinapparaten, deurklinken).
  • we alle voorzorgsmaatregelen in acht nemen als we aan uw auto werken door te werken met stuur- en stoelhoezen en desinfecterende middelen.
  • we er streng op toezien dat medewerkers thuis blijven bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts.
Op deze wijze blijven we in staat u onze vertrouwde service te leveren.