Emerpark levert auto aan zorgheld tijdens actie zorgheldenauto

Emerpark stelt Citroën ter beschikking

Juist in deze tijd kan een helpende hand het leven van een zorgheld of een ondernemer makkelijker maken. Zorg voor elkaar is iets wat we dagelijks horen. Ook wij helpen de lokale ondernemer of een zorgheld graag met iets waar wij goed in zijn, namelijk mobiliteit.

Citroën voor #Zorgheld Sam Reijnen.

Emerpark steunt actie zorgheldenauto

Onlangs heeft Emerpark Amersfoort een Citroën C1 ter beschikking gesteld aan #Zorgheld Sam Reijnen.

Wij zagen deze actie en dragen de zorg een warm hart toe. Wij zien het ook uit eigen gelederen waar familieleden het erg druk hebben in de zorg en dan begrijp je meteen dat de zorg wel wat extra hulp kan gebruiken.

Wij denken dan graag mee aan een oplossing waar wij goed in zijn, het leveren van passende mobiliteit!

Bedrijfswagen geleverd aan Plus Huizen

Citroën Bedrijfswagen Plus Huizen

Wij hebben in februari de eerste Citroën Jumpy geleverd aan de Plus Huizen van ondernemer Dick van den Hoven.

De 2e Jumpy staat in bestelling en tijdens ons gesprek gaf ondernemer aan de vraag momenteel niet aan te kunnen. Plus Huizen is de supermarkt die juist graag met de mensen meedenkt en op een voordelige manier bij zijn klanten bezorgd.

Voor Emerpark een reden om ook deze ondernemer de helpende hand toe te reiken. Vandaag extra capaciteit ingezet van de uiterst wendbare Citroën Berlingo.

Wij wensen de berijders veel veilige en comfortabele kilometers toe.

Elektrische Berlingo voor Ootje Eppie

Emerpark stelt Citroën bedrijfsauto beschikbaar aan Ootje Eppie

Ootje Eppie is een Thais- en Nederlands restaurant in Eemdijk. Al meer dan 25 jaar een goede relatie die sinds deze crisis is gestart met een bezorgservice.

Daar de huidige capaciteit niet voldoende was een mooie reden voor Emerpark de helpende hand toe te steken in de vorm van de Elektrische Citroën Berlingo.

Juist in deze tijd mooi om als bedrijf je klanten even extra te ondersteunen. Mooie manier van samenwerken. Ervaringen zijn uiterst positief.