Emerpark Amersfoort

Gezondheidsmaatregelen en de dienstverlening van Emerpark

Nu ook Nederland volop getroffen is door het virus, begrijpen wij volledig dat u misschien aarzelt om één van onze vestiging in Amersfoort en Hilversum te bezoeken.Onze werkplaatsen en showrooms zijn volledig in bedrijf. Onze werkplaats heeft voldoende onderdelen op voorraad om reparatie, onderhoud of schadeherstel aan uw auto uit te voeren. U kunt gerust een afspraak maken voor APK, onderhoud of reparatie.

Onze verkoopadviseurs zijn ook telefonisch bereikbaar voor vragen over een nieuwe Citroën of DS of een auto uit onze voorraad. En heeft u een afspraak om uw nieuwe auto op te halen? Neem dan contact met ons op. Wij bieden nu ook de mogelijkheid om de auto bij u thuis af te leveren.

Wij kunnen u verzekeren dat Emerpark alle mogelijke voorzorgsmaatregelen heeft genomen om uw gezondheid en die van uw dierbaren te beschermen. Graag lichten we toe welke stappen wij genomen hebben.

Gezondheidsmaatregelen van Emerpark

Emerpark volgt de richtlijnen van het RIVM en de GGD en past de huidige maatregelen aan als er nieuwe updates komen.

Dit houdt onder andere in dat:

  • we contactloos begroeten en zowel onderling als met u 1,5 meter afstand bewaren
  • we in al onze vestigingen extra aandacht hebben voor het naleven van de hygiëneprocedures (denk hierbij bijvoorbeeld aan het extra schoonmaken van de balies, pinapparaten, deurklinken etc.)
  • we alle voorzorgsmaatregelen in acht nemen als we aan uw auto werken door te werken met stuur- en stoelhoezen en desinfecterende middelen
  • we er streng op toezien dat medewerkers thuis blijven bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts
Op deze wijze blijven we in staat u onze vertrouwde service te leveren.