Seetroën-bril tegen reisziekte van Citroën

Reisziek? De Seetroën bril van Citroën helpt de symptomen te voorkomen

Heeft u last van reisziekte? Misselijk in de auto, de bus, het vliegtuig of tijdens een boottochtje? De SEETROËN​ bril van Citroën biedt uitkomst. Het helpt de symptomen van de reisziekte, zoals de misselijkheid, te voorkomen. De SEETROËN​ bril is ook verkrijgbaar bij ons in de showroom voor € 99,-.

Werking van de Seetroën bril van Citroën
Zet de bril op, zodra u de eerste symptomen opmerkt.


Werking van de Seetroën bril van Citroën
Heeft u de bril op? Houd uw ogen dan gedurende 12 minuten ​gericht op een bewegingsloos voorwerp. Het brein synchroniseert met de beweging die wordt waargenomen door het binnenoor. 

Werking van de Seetroën bril van Citroën
Na 12 minuten kan de bril weer af en u kunt weer genieten van de reis.

Seetroën-bril van Citroën tegen reisziekte

De werking van de Seetroën bril

De SEETROËN bril bestaat uit 4 ringen, twee aan de voorkant en twee aan de zijkant. Alle ringen zijn voorzien van een vloeistof die kan meebewegen. Op deze manier reconstrueert de bril een horizon, waarmee een conflict tussen zintuigen, wat de reisziekte veroorzaakt, wordt opgelost. De bril zelf is gemaakt van zacht plastic, wat het dragen comfortabel maakt.

De bril heeft geen glazen, waardoor het ook gecombineerd kan worden met een gewone bril. Het is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar (waarvan het binnenoor is volgroeid).

De technologie, ook wel de Boarding Ring™-technologie, is in eerste instantie ontwikkeld voor zeelieden. Het is een gepatenteerde technilogie die in 95% van de gevallen werkt. Het ontwerp van de bril past bij de unieke kenmerken van Citroën: een hightech uiterlijk met heerlijk draagcomfort.Wilt u de bril testen?

Wilt u het zelf ervaren? Wij zijn op zoek naar een testpersoon die de Seetroën bril wil uitproberen. Gedurende een bepaalde tijd mag u de bril testen. Wij vragen u om uw ervaringen met ons te delen via een vlog/ video. Heeft u interesse? Zend uw gegevens naar ons toe via onderstaand formulier. En wie weet nemen wij contact met u op.