Nieuwe Citroën ë-C4 grijs

Lancering nieuwe Citroën C4 en ë-C4

De 100% elektrische Citroën ë-C4 is de nieuwste aanwinst van Citroën en wordt officieel op 30 juni gelanceerd, naast een geheel nieuwe Citroën C4. De vernieuwde hatchback heeft een stoere en unieke uitstraling met stijlelementen van een SUV. Naast praktische elementen is ook dit model voorzien van het unieke Citroën comfort. Het Advanced Comfort®-programma is namelijk naar een nieuw niveau gebracht.

U geniet van het beste rijcomfort dankzij vernieuwde Progressive Hydraulic Cushions® en Advanced Comfort-stoelen. Bovendien bevat de nieuwe Citroën C4 een riante binnenruimte en praktische functies. Bij de Citroën ë-C4 staan stilte en souplesse centraal. Als klap op de vuurpijl heeft Citroën nog een verrassing voor ons. Er is namelijk een hele nieuwe innovatie toegevoegd. Wat dat is, horen we op 30 juni.

De Citroën C4 is leverbaar als 100% elektrische variant, maar ook met een benzine- of dieselaandrijving. Zij kunt u kiezen wat het beste bij u past.

Wist u overigens al dat de Citroën C4 al sinds 1928 al een uitermate populaire auto is? De start van de verkoop van de nieuwe Citroën C4 en Citroën ë-C4 wordt in het najaar van 2020 verwacht.


Nieuwe Citroën ë-C4 oranje/ rood vooraanzicht
Nieuwe Citroën ë-C4 interieur
Nieuwe Citroën ë-C4 grijs achterkant
Nieuwe Citroën ë-C4 oranje/ rood