Nieuwe Citroën C3 rood

De nieuwe Citroën C3 wordt in augustus 2020 verwacht bij Emerpark

De populaire Citroën C3 wordt compleet vernieuwd. Het unieke design van de auto krijgt een expressiever karakter, de auto bevat de meest actuele elementen uit het Citroën Advanced Comfort® programma en heeft nog meer personalisatiemogelijkheden. Ook heeft de C3 vernieuwde Airbumps® die niet alleen het stoere voorkomen benadrukken, maar ook nog eens bescherming bieden tegen lakschade. Het Airbump® design wordt doorgetrokken in het dak en de achterkant. De Citroën C3 is niet alleen privé, maar ook zakelijk een zeer gewilde auto, mede door de ruimte en lage exploitatiekosten.

Vanaf augustus 2020 is de nieuwe Citroën C3 te zien in de showroom van Emerpark Amersfoort en Hilversum. Binnenkort kunt u deze geliefde hatchback al bij ons bestellen.

97 verschillende personaliseringsmogelijkheden van de C3

Citroën is “Inspired by You” en dat is ook goed te merken bij de nieuwe Citroën C3. Deze hatchback is maar liefst in 97 verschillende vormen leverbaar. Bovendien introduceert Citroën een geheel nieuwe kleur: Elixir Red en Spring Blue.

  • 7 verschillende carrosserielakken
  • 4 Color Packs
  • 4 verschillende dakkleuren met 3 nieuwe decoratiemogelijkheden
  • Lichtmetalen velgen met nieuwe designs
  • Twee nieuwe stylingpakketten voor het interieur


Hoogstaande comfortabele rit in de nieuwe C3

Zowel de bestuurder als de passagiers, maximaal 4, genieten van uitmuntend comfort in de nieuwe Citroën C3. Er is voldoende zitruimte en beenruimte. Bovendien is de C3 voorzien van de befaamde Advanced Comfort seats met een dikke en zachte bekleding die toch voldoende ondersteuning bieden en met verschillende instelmogelijkheden. Het comfort van de bestuurder wordt nog eens verbeterd door de nieuwe ergonomische armsteun.

Geluiden van buitenaf worden verminderd door een perfecte isolatie. Hierdoor kunt u goed focussen op de belangrijkste geluiden tijdens het rijden. Daarnaast wordt het rijcomfort verbeterd door toevoeging van Progressive Hydraulic Cushions®. Het unieke veersysteem van Citroën dat oneffenheden zoveel mogelijk wegfiltert, waardoor u ze bijna niet meer ervaart.

Efficiënte Motoren

Benzinemotoren
PureTech 83 pk Start & Stop 5 versnellingen handgeschakeld
PureTech 110 pk Start & Stop 6 versnellingen handgeschakeld

Dieselmotoren
BlueHDI 100 pk Start & Stop 6 versnellingen handgeschakeld of automaat
BlueHDI 110 pk Start & Stop Automaat

Wilt u meer weten over de nieuwe Citroën C3?

Bent u net zo enthousiast geworden over deze vernieuwde hatchback? Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseurs. Wil helpen u graag bij het beantwoorden van uw vragen.

Nieuwe Citroën C3 interieur
Nieuwe Citroën C3 rood sfeerbeeld rijdend door de straat
Nieuwe Citroën C3 naast elkaar in verschillende kleuren