De robuuste Citroën C3 Aircross staat nu in onze showroom

De nieuwe Citroën C3 Aircross SUV is nu vernieuwd met een karakteristieke voorzijde en is daardoor robuuster dan eerder. Daarbij heeft u meer keuze om de C3 Aircross SUV helemaal naar uw smaak te personaliseren: meer kleurcombinaties voor carrosserie en bekleding, meer verfraaiende accenten en lichtmetalen velgen. In deze geweldige SUV beschikt u over de nieuwste connectie- en rijhulpsystemen, de riante Advanced Comfort Seats en een gloednieuw 9 inch touchscreen.

Dit stoere, nieuwe model staat nu in onze showroom. We hebben enkele auto's in onze voorraad. En natuurlijk kunnen we deze auto ook helemaal op maat bestellen. We helpen u graag uw nieuwe SUV helemaal naar uw smaak en wensen uit te rusten.

Komt u een proefrit maken bij Nefkens Hilversum of Emerpark Amersfoort?

De vele personaliseringsmogelijkheden van de C3 Aircross SUV

Er is ongekende variatie mogelijk om de C3 Aircross SUV helemaal op uw wensen aan te passen.

  • 70 mogelijke combinaties voor het uiterlijk van de buitenkant
  • 7 carrosseriekleuren
  • 4 Color Packs
  • 2 dakkleuren
  • 4 nieuwe stylingpakketten voor het interieur
  • Lichtmetalen velgen


Hoogstaande comfortabele rit & riante bagageruimte

Zowel de bestuurder als de passagiers genieten van uitmuntend zitcomfort en state-of-the-art vering in de nieuwe Citroën C3 Aircross SUV. Bovendien is de C3 Aircross SUV voorzien van de bekende Advanced Comfort seats met mooie, zachte bekleding die dankzij de hoogwaardige schuimmaterialen vulling ongekend ergonomisch comfort biedt.

Er is riante zitruimte en beenruimte. Achterin zijn de been- en hoofdruimte onovertroffen in dit segment auto's. Door de verschuifbare en in 2 delen neerklapbare achterbank is het interieur ook gigantisch flexibel in te delen. Met een laadvloer tot wel 2.40 meter kunt u ook makkelijk lange bagage meenemen. De bagageruimte van 410 liter kunt u uitbreiden tot 1289 liter door de achterbank naar voren te schuiven.

Rijkelijk voorzien van rijhulp- en connectiesystemen

De Nieuwe Citroën C3 Aircross SUV beschikt over 12 rijhulpsystemen die 't u als chauffeur gemakkelijk maken. Bijvoorbeeld Grip Control met Hill Descent Assist voor vloeiende ritten in de heuvels en bergen. Ook het opvallende head-up kleurendisplay presenteert alle belangrijke informatie direct overzichtelijk voor de bestuurder.

De uitgebreide Verkeersbordherkenning en het Snelheidsadviessysteem helpen u op geavanceerde wijze om veilig te rijden.

Zuinige & efficiënte motoren

Benzinemotoren
PureTech 110 pk Start & Stop 6 versnellingen handgeschakeld
PureTech 130 pk Start & Stop 6-traps Automaat

Dieselmotoren
BlueHDI 110 pk Start & Stop 6 versnellingen handgeschakeld
BlueHDI 120 pk Start & Stop 6-traps Automaat

Wilt u meer weten over de nieuwe Citroën C3 Aircross SUV?

Bent u enthousiast geworden over deze vernieuwde SUV? Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseurs. Wil helpen u graag bij het beantwoorden van uw vragen.