Citroen C4 Cactus registratievoordeel bij Emerpark.

Registratie- en private leasevoordeel op de Citroën C4 Cactus

Emerpark met vestigingen in Amersfoort en Hilversum hanteert tijdelijk extra gunstige rijklaarprijzen en private leaseprijzen op alle voorraadmodellen van de populaire Crossover, de Citroën C4 Cactus.


Registratievoordeel bij Emerpark

‘Alle betreffende C4 Cactus-voorraadmodellen zijn reeds voorzien van een kenteken (afhankelijk van het model een 2019 of 2020 kenteken),’ zo meldt verkoopadviseur Nathan van Dommelen. ‘Hierdoor kunnen wij op deze specifieke auto’s tot wel duizenden euro’s korting geven ten opzichte van de reguliere prijzen. Daarnaast zijn de auto’s direct uit onze voorraad leverbaar en kunt u dus snel de weg op.’

Bekijk nu onze voorraadmodellen


Koop of private lease de Citroën C4 Cactus

‘Op dit moment hebben we diverse aantrekkelijke C4 Cactus-modellen op voorraad met registratievoordeel. Zo kunnen we de extra rijk aangeklede ‘Origins’-uitvoering leveren voor € 21.795,- rijklaar of € 283,95per maand met private lease. U krijgt dan een auto die is voorzien van een aantal unieke extra’s. Denk hierbij aan zwarte lichtmetalen velgen (17 inch), navigatiesysteem met touchscreen, zes versnellingsbak, 110 pk PureTech motor, speciale bekleding, unieke afwerkingsdetails aan de binnen- en buitenzijde, parkeersensoren en volautomatische airco. Alle opties zijn bij de scherpe prijs inbegrepen. Overigens is er al een Citroën C4 Cactus voor € 20.995,- rijklaar inclusief registratievoordeel.’


De typische kwaliteiten van de Citroën C4 Cactus uit voorraad van Emerpark

De Citroën C4 Cactus is een aantrekkelijke crossover met typisch Citroën comfort. Dat zit ‘m niet alleen in de soepele vering maar zeker ook in de royale stoelen met extra zachte vulling. Ook typisch Citroën is de styling van het interieur. Het dashboard bestaat uit twee grote digitale panelen. Eentje recht voor je neus voor essentiële zaken als snelheid en brandstofvoorraad, de andere voor de bediening van de verwarming en (multi)media. Oudere Citroën-modellen kenden vroeger een ronddraaiend ‘oog’ voor de snelheidsweergave. Het geheel was daarbij verpakt in een minimalistisch vormgeven dashboard. De C4 Cactus laat deze oude tijden herleven met een eenvoudige vormgeving en een simpele bediening.

Lees meer over de Citroën C4 Cactus


Maak kennis bij Emerpark

De voorraadmodellen van de Citroën C4 Cactus zijn te bewonderen in de showroom van Hilversum of Amersfoort. Vraag de verkoopadviseurs naar de gunstig geprijsde modellen met registratievoordeel en stap snel in een rijk uitgevoerde Citroën C4 Cactus. U bent van harte welkom voor een nadere kennismaking in onze showroom!

Citroën C4 Cactus
Citroën C4 Cactus interieur
Citroën C4 bij Stadspoort Amersfoort