Nefkens Emerpark wintercheck voordeel op winteraccessoires

15 november 2021

Klaar voor de winter: De Citroën wintercheck

Citroën Wintercheck bij Emerpark

T/m 31 december 2021 profiteert u bij Citroën Emerpark van verschillende winter services en aanbiedingen. Is uw Citroën al klaar voor de winter? Laat de gratis wintercheck uitvoeren en ga met zekerheid op pad.

Gratis 29-punten wintercheck

Tijdens de koudere dagen heeft uw Citroën het zwaarder dan normaal. Het is belangrijk dat alles goed functioneert en u veilig de weg op kan. Daarom is het belangrijk om uw Citroën op verschillende punten te laten checken. Zo weet u dat uw auto klaar is voor de winter. Met de gratis wintercheck van Citroën controleren wij uw auto op 29 belangrijke punten.

Na de gratis wintercheck krijgt u de resultaten van de check overzichtelijk gepresenteerd. Zo kunt u zien welke onderdelen van uw Citroën nog wat extra aandacht nodig hebben.

Bent u in bezit van een MyCitroën Card? Dan vullen wij gratis de vloeistoffen in uw auto bij.

Plan uw afspraak

Nefkens Emerpark wintercheck werkplaats

Nu 15% korting op winteraccessoires

Tijdens de actieperiode t/m 31 december 2021 kunt u profiteren van 15% korting op verschillende winteraccessoires. Zo profiteert u van korting op kofferbakmatten, dakdragers, dakkoffers en sneeuwkettingen.

Kofferbakmat
Met deze mat is uw kofferbak beschermd tegen stoten, krassen, vuil en vocht. Bovendien is de kofferbakmat bijzonder slijtvast en gaat lang mee.

Dakdrager of dakkoffer
Als uw Citroën van binnen iets te weinig ruimte biedt, kunt u ervoor kiezen om de bagageruimte uit te breiden met een dakkoffer voor op uw auto. Hiermee kunt u extra koffers, tassen, ski's ect. meenemen op reis.

Sneeuwketting
Sneeuwkettingen zijn sterke kettingen die u om uw banden kunt monteren. De kettingen zorgen voor voldoende grip tijdens het rijden over wegen met een dikke pak sneeuw.


Maak nu een afspraak

De ruitenwissers en accu: een goede start van uw reis

Bij Emerpark vinden wij het belangrijk dat u een veilig zicht heeft en dat uw Citroën altijd start, ook wanneer het vriest en sneeuwt. Twee belangrijke punten die worden gecontroleerd tijdens de gratis wintercheck zijn de ruitenwissers en accu van uw Citroën. 

Mocht er uit het digitaal werkplaatsrapport naar voren komen dat de ruitenwissersbladen toe zijn aan vervanging, dan bieden wij u 10% korting op een set nieuwe ruitenwisserbladen. 

Bij aanschaf van een nieuwe set ruitenwisserbladen of accu krijgt u tijdelijk een anti-vorstscherm cadeau! OP = OP.


Maak uw afspraak

Besneeuwde weg
Nefkens emerpark wintercheck bandencheck

De bandencheck

Goede en veilige banden zijn er belangrijk. zeker als het koud is en het wegdek gladder is dan normaal. Als er uit de gratis wintercheck naar voren komt dat de banden toe zijn aan vervanging, dan bespreken wij graad de mogelijkheden die bij uw wensen, rijgedrag en het budget past. Zo bent u altijd verzekerd van goede grip op de weg.

Plan nu direct uw bandenwissel. In onze werkplaats voeren we de bandenwissel snel en vakkundig voor u uit. Terwijl wij uw banden monteren, kunt u genieten van een warme kop koffie of thee in onze comfortabele wachtruimte.

Bij een bandenwissel bieden wij u de mogelijkheid om uw banden zelf te bewaren of deze veilig en verzekerd bij ons op te slaan in ons bandenhotel.

Via onze online afspraakplanner kunt u aangeven wanneer u tijd heeft en helpen wij u graag verder.

Plan hier uw afspraak

Deze 29 punten worden gecontroleerd bij de Wintercheck​​

Kwaliteit en niveau van koelvloeistof


Aandrijfriemen (m.u.v. distributieriem)


Uitstroom koude aircolucht


Koelvloeistofslangen


Uitlaatgassamenstelling


Bandenprofiel (inclusief reserveband)


Radiateur


Remblokken


Motor en versnellingsbak


Handrem

Uitlaatsysteem


Afstelling ruitensproeiers


Kwaliteit en niveau van remvloeistof


Stuurinrichting en –bekrachtiging


Antivries in reservoir ruitensproeiers


Accuspanning en poolklemmen


Voorruit


Olieniveaus


Verlichting algemeen


Afdichting en werking schokdempers

Motormanagement


Verlichting vóór en achter


Aandrijving, hoezen, bodem en wielophanging


Luchtfilter


Reflectoren


Houdbaarheidsdatum bandenreparatievloeistof


Ontsteking


Trekhaak en stekkerdoosaansluiting