Emerpark gratis aircocheck Citroën alle merken

GRATIS Aircocheck tijdens Citroën Frisse Wind actie bij Emerpark

Tot en met 31 juli 2021 profiteert u van voordeel bij Emerpark. Breng uw auto naar ons toe voor een opfrisbeurt en profiteer van een GRATIS aircocheck t.w.v. € 24,95.

Plan nu gratis aircocheck

Veilig de weg op met de Zomercheck

Heeft uw auto veel stilgestaan in het afgelopen jaar? Dat kan een negatief effect hebben op auto-onderdelen als de remmen en accu.

Wilt u met een veilige auto op pad? Kom dan langs voor de Zomercheck. Wij controleren uw auto op 29 essentiële functies. Zo gaat u met een gerust hart de weg op.

Meer over de Zomercheck

Korting op fietsdragers, dakkoffers en dakdragers

Tevens profiteert u nu van onze Frisse Wind kortingsacties. Op fietsdragers, dakkoffers en dakdragers ontvangt u 15% korting!

Wilt u weten welke fietsendrager of dakkoffer/drager bij uw auto past? Neem contact met ons op!

Bel ons

Tevens profiteert u nu van onze Frisse Wind kortingsacties. Op fietsdragers ontvangt u 15% korting. Of kies een frisse nieuwe
Emerpark Laat een frisse wind door uw Citroen waaien airco bandenwissel

Wat is een aircocheck

Zorgt ervoor dat de airco van uw Citroën schoon en fris blijft. De airco zorgt voor koele lucht in de auto. In de warme zomermaanden is een goed werkende airco ideaal. Laat daarom regelmatig een aircocheck uitvoeren. Tijdens de aircocheck controleert een ervaren monteur van Emerpark de werking en hygiëne van de airco. Lees meer over de aircocheck bij Emerpark.

Maak een werkplaatsafspraak voor gratis aircocheck

Emerpark Laat een frisse wind door uw Citroen waaien airco bandenwissel korting vloermat
Emerpark Laat een frisse wind door uw Citroen waaien airco bandenwissel